Min fluff

Strosade runt på stan på lunchen förra veckan. Gick till NK och såg en grå fluffig jacka och jag kunde inte låta bli att klämma och känna lite på den. Kärlek vid första ögonkastet. Den fick följa med mig hem. Köper sällan jackor och det är verkligen inte det jag gillar att lägga mina pengar på. Precis som med skor, så himla tråkigt!! 
 
Spontanköpen har faktiskt varit de bästa! Annars brukar jag ha en väldigt klar bild på vad jag söker när det gäller kläder, men jackor vet jag faktiskt inte. Jag gillar trench coats och kappor, men har ingen självklar bild. De få gånger jag har köpt t ex höst- och vinterjackor har det varit spontanköp. 
 
Den här kommer från ett Britiskt märke som heter Jakke och säljer Faux fur, alltså fake päls. Önskar att jag kunde visa bättre bilder, men så svårt att ta bild när ljuset är så dåligt numera. Ska se om jag får till någon bra bild i dagsljus utomhus längre fram. 

 

Jag älskar fluff och den här fluffen är verkligen fluffig =) 

Lugna aktiviteter

Jag är så stolt över mina barn! De kan verkligen så mycket och det är så himla roligt att se de utvecklas varje dag. Det är fantastiskt roligt att se hur William ser upp till Elion. Han vill göra precis allting som Elion gör. 
 
Just nu är de i en period där de verkligen är fokuserade. Förutom att lösa Rubiks kub, så är det mycket att lägga pärlplattor och spela spel, framförallt kortspel. Elion och jag tävlar på att lösa Rubisk kub, och han är verkligen så mycket snabbare än mig. Jag har t o m suttit på pendeltåget och övat, haha. Ja, det är seriöst allvar det här, hahaha... 
 
Vändtia är det som är favoriten hos både barnen. Det är relativt enkelt och man behöver inte hålla så många kort i handen (förutom när man måste ta upp en hög förstås). Barnen har fått lära sig om de klädda korten och om vilken ordning de kommer osv. 

Jag är inte så mycket för att härja runt och kicka boll, även om jag gör det med barnen. Det är så skönt efter en intensiv dag på jobbet och bara kunna komma hem och ta det lite lugnt med lugna aktiviteter =)
 
 

LEGO

För några helger sedan bestämde vi tillsammans med barnen att sälja hela deras lekkök/kiosk! Det fantastiska lekköket/kiosken som har varit med så länge. Barnen har verkligen älskat att leka med alla tillbehör. Det har kokats kaffe, serverats macarons, cupcakes, pizza och det har bakats! På senare tid har de knappt varit inne i lilla lekrummet där lekköket/kiosken har stått, förutom när det har kommit vänner på besök. 

Jag la ut allting på Facebook och allt blev sålt väldigt fort. Har några få saker kvar bara =) Med pengarna köpte vi nya möbler för att bygga ett LEGO-rum istället. Barnen, särskilt Elion är ju väldigt intresserad av LEGO. Elion har byggt smålego efter instruktion innan hans en hade fyllt 4 år. Nu bygger han LEGO för äldre barn. Så himla roligt. William har precis börjat intressera sig för att bygga efter instruktion, annars vill han helst bygga som han själv vill. 
 
Vi har fått upp några hyllor och två skåp. Måste kompletteras med hyllor, kanske nåt bord och lite annat. Det byggs så mycket, så vi behöver mer plats! En stringhylla vore toppen. Känns dock att det är det enda vi har,
hahaha.... Vi får se vad vi gör. 
 
Det var 25% rabatt på BR och det slutade med att jag köpte sex paket Lego samt det största paketet av "lösLego" på Legostore. Ska det vara så ska det vara =) William blev så glad över sitt Frost-slott. Samtidigt som han älskar coola och snabba bilar (fordon överlag), älskar han is, rosa, färgglatt och glitter =)

Barnen vill gärna ha allt färgkoordinerat, då de tycker att det är jobbigt att leta efter bitar om allt är i samma låda. Precis som med deras leksaker, så leker de mer med sina saker när allt är sorterat. Fick köpa flera förvarngslådor från Classe. 
 
Så glada och nöjda barn! Elion fyller snart år och har önskat sig ännu mer LEGO =)
 
 
IKEA är verkligen toppen! Bra pris på bra möbler till barn =)