Favoriter från Dior

Berättade ju att jag köpte en mineralfoundation från Christian Dior och är superkär i den! Hur har jag kunnat levt utan den?! Den var rätt dyr, 430 kronor och då tänkte jag att jag skulle satsa lite på rengöringsfronten oxå och köpte även Diors rengöringsprodukter. När jag ändå höll på, fick jag med mig en kajalpenna. Min från Make Up Store är ändå snart slut. Just nu märker jag ingen stor succé med Diors rengöring, får ger det en period. De är jättebra, men ingen mirakel.

Köpte dock ingen rengöringscreme eller nåt, för den jag fick test på doftade för starkt. Nu testar jag rengöringsmjölken. Annars älskar jag min från ACO.

Det blev rätt dyrt det här, men jag brukar ändå handla från Make Up Store, så det blev ingen jättestor prisskillnad trots att det är Dior. Blev även jätteglad när jag fick en färgpalett på köpet, innehållande tre ögonskuggor och två läppglans =)

Storhandla på Ica Maxi

Oj, vad mycket vi har handlat för idag. Har köpt mat för flera tusen och så har vi köpt en ny dammsugare. Vår gamla har varit sådär halvdöd jättelänge. Vi har önskat en i bröllopspresent, men nu blev vi så desperata att vi köpte en nu. Den är supersnygg och har några småfunktioner som jag bara avgudar just nu.

Så skönt med helg, men har grymt mycket att göra, Ska plugga och så.... Har märkt att det inte blir så mycket bloggandes på helgerna. Vi är uppbokade flera helger i rad nu. Nästa helg ska vi ha middagsbjudning! =) Längtar jättemycket, synd att inte Mela kunde. Får ta igen det =)

Nu ska jag vara lite effektiv här hemma... Vi hörs! P U S S & K R A M

Morgonleverans

Har varit uppe ett tag nu och njutit av en underbar morgon. Har sovit jättebra. Önskade bara att det hade varit en varm vårdag, så hade jag ätit min frukost på balkongen. Men är glad ändå, för jag har fått min Nellyleverans idag.

Såg den här klänningen på Haléns, men där var den slut...  Nu har jag hittat samma klänning fast i blått! Helt underbart och kunde självklart inte låta bli att klicka hem den =) Dock har jag inte hunnit prova den. Tror nog att en xs/s kommer att sitta jättebra! Visar en bild när jag provar den ikväll =)

Nu ska jag göra mig i ordning för stan igen. Har sjukt mycket att göra, men ska avvara några timmar till en tjejkompis som inte är i Linköping så ofta!