I ♥ Strawberries & Milkshake


Dagens inköp: Underbar bodylotion som doftar ljuvlig jordgubbsmilkshake

Veckan som har varit

Börjar få rutiner på livet igen! När det är sommar så blir mer spontanaktiviteter, man träffar vänner för en drink på stan för att solen fortfarande tittar fram och det blir några sena kvällar i veckan. Min dygnsrytm är fortfarande inte ok, men börjar som sagt få rutin på min vardag igen.

Hösten kommer bli underbar och nu har även tennissäsongen börjat för min del och det är perfekt med fasta träningstider, annars blir det så himla lätt att bara skjuta på det. Tyvärr har jag inte lika bra disciplin som jag hade förra året, men det kommer väl snart igen hoppas jag.

Får inte glömma bort vardagslyx under hösten! En dag i veckan ska jag och en kollega äta frukost på Lidingös nya Galleria och sedan åka till jobbet tillsammans. Skön start på morgonen. På fredagar får vi frukostbuffé på jobbet och det är verkligen supermys att äta gott och ta det lugnt innan veckans sista dag på jobbet. Hm, har jag berättat för er hur mycket jag trivs på mitt jobb??!! =) Me love my work!

Ser verkligen fram den här hösten! Så himla massa mys och roligheter som jag har planerat in med mina vänner, faktiskt med start denna helg! Världens bästa Robert var här i helgen och som jag har längtat och saknat efter den människan. Det var mycket att ta igen och vi hade superroligt, även om vi föll i matkoma flera gånger! What a great great weekend!!! =)

Nu ska kvällen avslutas med gott te och mys med min Prins =) S E E Y A ASöndagschic

Jag älskar ju rosa! Det har ju ingen missat... sen har jag ju mina andra favoritfärger som coboltblå, turkos, petrol. Sen i våras har jag varit galen i oranget! Känns jätteknas, men tycker faktiskt att orange är superhett. Nu till höst tycker jag även att senapsgult är snyggt. Älskar det senapsgula linnet jag har under en av mina Acne-favoritplagg! Höstsnyggt!


Vilka färger gillar ni till hösten?
Kategori: