Vi älskar vårt nya hem

Vilken intensiv månad. Det har varit vabb strax innan julledigheten och jag har haft sjukt mycket att göra på jobbet. Nu kommer jag att hoppa in under mellandagarna för att ta igen lite. 

De sista dagarna i lägenheten var väldigt mysigt, trots att vi bodde i flyttlådor. Vi hade knappt några möbler kvar, förutom vår säng, matbordet, tv-bänken och barnens två skåp i lekrummet. Vi fick sitta på en stor uppblåsbar madrass, när soffan blev hämtad. 

Flyttdagen var riktigt jobbig, då det var bara jag och Prinsen som flyttade. Vi fyllde släpet två gånger, vilket var väldigt skönt att det inte blev fler vändor fram och tillbaka. Svärmor och hennes man kom efter lunch och hjälpte till några timmar. Det var riktigt tungt att flytta vår säng, men så skönt när den äntligen var på plats. 

När barnen kom hem till vårt nya hem var de så lyckliga över att se alla deras saker. Elion blev så glad när han såg hans stol vid matbordet =)

Det är så himla så mycket här hemma och det var riktigt mysigt att fira jul här! Det känns väldigt hemma redan och barnen älskar att vara här. 

Det har verkligen hänt något med barnen. De har sovit hela nätterna och INGET barn har sovit i vår säng. I vår gamla lägenhet har de alltid varit mörkrädda. De vågade inte ens gå från sitt rum till vårt rum, fast det låg intill varandra. När de var i vardagsrummet vågade de inte gå till våra rum, utan att det var tänt överallt. Numera springer de mellan över- och undervåningen helt utan några problem. Varje morgon vaknar de och leker själva och går gärna ner till undervåningen. 

Nu ska vi se hur det går med inskolningen och skolstarten till förskoleklassen för Elion i höst <3
 
Mina Prinsar på den uppblåsbara madrassen och läser godnattsaga (som vi gör varje kväll, fast den här kvällen var det verkligen annorlunda). 
 
Barnen älskar sina tomtekläder och här gosar de i vår nya soffa som de älskar massor
 
Barnen leker i sina nya t-shirtar som de själva har valt
 
Just nu är det Marcus och Martinus som gäller
 
 
Dagen efter flytt, hade vi våra vänner över på middag! Vi lagade skaldjurssoppa för första gången =) Mumma =)
 
Mysbelysning
 
Julstämning! Älskar vår nya julgran! Vi har nästan 3 meter i takhöjd och kan äntligen ha en högre julgran än vår förra. 
 
 
 
 

Snart flyttar vi

Det är inte alls många dagar! Vi har packat och packat och packat! I veckor har vi flyttat in några flyttkartonger och packat upp. Nu är inte alls många lådor kvar! Sedan ska det "bara" flyttas sängen, barnens två skåp, matbordet och alla stolar samt en sideboard. Det borde gå rätt smidigt =) Längtar så himla mycket nu!

Det mesta är ju på plats! När vi väl har flyttat in kan vi börja omstrukturera logistiken, till exempel inne i klädkammaren har vi bara hängt upp allt. Jag gillar att ha det strukturerat och sorterat! Det ska bli så himla roligt att få dona och fixa därinne. Vi har i alla fall satt upp en tavla än så länge =)

Är toknöjd med färgen i sovrummet! Passar så himla fint till stringhyllorna och tavlan =) Så himla svårt att fånga de rätta färgerna! Så mycket snyggare i verkligheten. Ska försöka ta några fler bilder när allt är klart sen =)

Som ni ser på bilden så saknar vi ett soffbord. Vi sålde vårt befintliga. Vill ha något som passar in bättre. Soffbordet köpte vi långt innan vi skulle flytta in i lägenheten, och just då visste jag inte att jag skulle få lite förkärlek till mässing och helt plötsligt passade krombenen inte in. Hade tänka att måla/spraya om dem, men det blev aldrig av. Nu var det dags att sälja bordet! Får se vad vi hittar på nu... 

Älskar verkligen vår soffa! Den är så himla mysig och barnen älskar den!! ÅÅååh vill flytta NU!!!
 
 
 

Första Advent

Idag har vi bakat lussekatter! Elion ska ha födelsedagsfika tillsammans med släkt och familj idag. Eftersom vi är mitt i flytt och han redan har haft sitt kalas, bjöd vi inte några vänner den här gången. Det får bli till nästa år när vi bor i huset =) Elion är lika glad för det ändå!

Elion och William var så otroligt hjälpsamma! De älskar att baka och lussekatter tycker jag är roligast att göra tillsammans med barnen. Pepparkakor är också roligt, men det sparar vi tills vi har flyttat. 

Vi bara längtar nu! Inte alls många dagar kvar och vi har flyttat en hel del nu. Vill bara flytta in och få dona och komma i ordning. Barnen älskar verkligen att vara i huset, vilket är så underbart att se. Snart så... =) =) =)