Puderborste från Too Faced

Som jag sa i ett tidigare inlägg, mina sminkborstar behöver nu bytas ut. Provar mig fram lite grann, så får jag se vilka jag gillar bäst. Just nu tyckar jag väldigt mycket om Too Faced sminkborstar. Äger en kabukiborste och nu även en puderborste. De är väldigt lena och stråna är täta, vilket är superbra. Suger in tillräckligt med puder, utan spill. Till skillnad från Make Up Stores, det blev lätt dammigt med dem =( Däremot gillar jag fortfarande Make Up Stores ögonskuggepenslar...

Behöver fler borstar; en bronspuderborste + en till rougeborste. Får se om jag hittar nåt annat roligt märke att testa =)


Mellandagar

Har ni haft en bra jul? Vår jul var supermysig, trots att Simon och Stina var sjuka. Har fått lite konditionsträning nu under jul =) Jag har lekt med två busfrön och då måste konditionen vara på topp. Åh, det är ju så mysigt med jul och barn. Prinsen min fick vara jultomte i år, vilket uppskattades av den blivande 3-åringen! Han hade väntat hela dagen på att tomten skulle komma med klappar.

Tackar för alla fina klappar som vi har fått i år =) Jag köpte en mellandagsklapp till mig på självaste juldagen. Det blev ett par riktiga hörlurar med svara-funktion till min iPhone! iPhones egna suger ju verkligen. Skitdåligt ljud och jag kreverar varje morgon som tvingades att lyssna i just dem. Kunde inte använda mina andra superlurar, eftersom de inte hade någon mikrofon. Nu är jag superlycklig! 799 kr i ordinariepris, men fick de för 20 procent mindre =) Vilket mellandagsfynd =)


GOD JUL

Sessan önskar er en riktig God Jul!


Här är alla våra fina klappar =)