Dagens Outfit

Snart ska jag iväg. Behöver ett litet break från alla hemtentor. Idag har jag på mig mitt nya linne från JC. Riktig snyggt fynd, har alltid tyckt att 149 kr var för dyrt för ett linne, men nu var det ju halva priset på det!

Har på mig mina "nya" vita shorts oxå. Vet inte om jag kan kalla dem för nya, för att jag köpte dem förra sommaren, men har typ aldrig använt dem någon gång....  Nu tänkte jag i alla fall för första gången gå ut med dem! Våga visa lite ben oxå =)

Det är så himla underbart väder och som sagt, hoppas det är lika fint väder nästa helg! Nu ska jag kila... på mig solisarna och cykla iväg...

Chockad?

Hittade Misse under täcket. Hon såg lite chockad ut när jag lyfte upp täcket. Hon var så himla söt och hade lite av sin tunga som stack utanför hennes mun oxå.... =) Kanske inte syns så bra på bilden, men men...

Har Du oxå husdjur?

Snart födelsedag...

Egentligen älskar jag att fylla år, men jag börjar få en ålderskris eller nåt... så det där med att bli äldre är inte lika roligt längre. Jag kunde verkligen ha stannat vid 23....  min mentalitet ligger väl kvar där någonstans.

Annars älskar jag födelsedagar och tycker att det är jätteroligt att få presenter och bli grattad hela dagen =) Förra året träffade jag till och med en provhyttskompis! I år önskar jag mig inte speciellt mycket, men har i alla fall lyckats få ihop en önskelista. Hoppas mamma och pappa är snälla i år, för jag har varit jättesnäll i år =)