Last day at work

Idag jobbar jag min sista dag! Känns helt underbart! Tänk att vara ledig och inte behöva gå upp tidigt på morgonen nu när det är så himla mörkt ute plus tråkigt väder.
 
Än så länge känns det inte så konstigt, men på måndag kommer min kropp att vara inställd på att gå till jobbet. Jag kommer nog vänja mig väldigt fort att vara ledig. Det är ju inte så svårt att anpassa sig till ledighet =) Har redan bokat in shoppingdagar, fikastunder med vänner och helgmys. Bara några timmar kvar, then I'm out of here =)
 
 

Utkast: gravidfotografering

I helgen fotade vi fina magen =) Är så otroligt nöjd med bilderna =) Vill visa er alla, men vi ska bara sålla lite först. Så än så länge är alla bilder oredigerade, men vill ändå visa er en bild =) För den var så himla söt! =)=)
 
Ett stort tack till fotografen Fredrik Wahlström och hans assistent till dessa underbara bilder =)
 
Om ni är sugna på att bli fotade kan jag varmt rekommendera er att klicka på länken till Fredriks hemsida:
 
http://wahlstrmphoto.se/
 
 
 
 
 

Mörkt ute

Att en timmes tidskillnad kan göra så mycket. När klockan var tre var det redan mörkt ute. Nu 45 minuter senare känns det verkligen som om kvällen har börjat.
 
Jag känner mig ännu tröttare nu. Tur att jag snart inte behöver jobba längre. Ser fram emot små shoppingutflykter, fika med vänner och boa hemma. På förmiddagen är jag oftast mycket piggare och orkar mer. Det är efter tvåtiden som jag känner mig trött och hängig och gå på stan efter jobbet finns inte ens på kartan. Det är då jag har ont i ryggen, är supertrött och allt är bara jobbigt. Det enda jag vill göra är att åka hem och lägga mig.
 
Så jag ska utnyttja första halvan av dagen till att göra roliga saker och förhoppningsvis så orkar jag det under resten av graviditeten =)