Intensiv helg

Barn har varit så glada hela helgen! Igår var i på Mall of Scandinavia för att se Bolimbompa live. Både Radioapan och Draken skulle dit. Vi var ute i väldigt god tid och kom säkert en halvtimme innan utsatt tid, men det var redan fullt med förväntansfulla barn. Vi var i alla fall väldigt glada över att vi fick en bra plats =)
 
Barnen ville äta på Vapiano, men herregud vilken kö! Jag och barnen letade efter bord i 25 minuter, varav Martin parallellt stod i matkön i nästan en timme. Vapiano är definitivt inget ställe man går dit med småbarn om man är själv. Inte så jättekul att stå i kö så länge. Självklart är det inte alltid så lång kö, men för det mesta är det tillräckligt lång kö för att barnen lessnar. Maten var god i alla fall =)
 
Efter lunchen gick vi till frisören. Oj, så glada barnen var! De älskar verkligen att klippa sig. Jag ringde och bokade tid några dagar innan och jag sa att det räckte med en 30 minuters tid, för båda. Hon bokade ändå in 2x30 minuter. Vi kom dit ca en kvart innan och de kunde ta emot direkt. När klockan var 7 minuter över vår bokade tid, vilket allts var 22 minuter efter att vi kom dit, så hade hon hunnit klippa båda två =) De tycker att det är så roligt och Elion älskar att se sig själv få en ny frisyr! =)
 
På kvällen var det Mello. Det är väldigt skönt med egentid, men ser fram emot när barnen är äldre och kan vara uppe lite längre och umgås med oss. Känner till många barn i samma ålder som är uppe väldigt länge och har fredagsmys och lördagsmys. Våra barn blir väldigt trötta och har ett stort sömnbehov, så de somar strax efter kl 19. 

Idag har vi mest slappat! Elion har varit på tennis och jag och William fick lite egentid. Nu har vi bänkat oss framför tv:n för att titta på Blacklist. Tidigare veckor har vi haft Suits-maraton! Det här med tv-serier är väldigt beroendeframkallande! 
 

Throwback

Hittade den här bilden! William var bara några månader och det var väl i mars-april. Det var väldigt fint väder och solen värmde underbart. Vi var på väg till Hammarbyhöjden för att leta efter Adidas-outlet-butiken. William blev hungrig och vad gör man?! Fanns knappt något fik eller något annat i närheten. Jag fick sätta mig utanför en stängd butik och amma. 

Tänk så längesen det här var! Elion var 2 år och William var en bebis. Snart börjar Elion förskoleklass! Mina små växer upp alldeles för fort tycker jag. Snart vill de väl hänga med sina kompisar istället. Btw, har det redan börjat =)
 
Barnen trivs så bra på sin nya förskola. William har hittat sin bästis, Emma. De leker varje dag och är tillsammnas hela dagarna. Så himla gulligt att se. Elion verkar också har hittat kompisar han gillar. Många bor bara gångavstånd från oss och det har underlättat vid playdates. Det var så svårt med att få kontinuitet på playdates när vi bodde på Lidingö. Kommer bli ännu enklare när vädret blir bättre =)