♥ Köra bil till skolan idag

Idag ska jag köra bil till skolan. Lånade skolans bil över helgen och den ska lämnas tillbaka idag. Jag som knappt hittade hem igår från Tornby och ska själv köra till skolan. Undrar hur det går. Jag har verkligen kass lokalsinne, tro mig! Jag är katastrof på att hitta...

När vi skulle lämna Sanna på sjukhuset och Mirre skulle skjutsa mig vidare till skolan, hittade jag inte. Mirre hade tydligen aldrig åkt till universitetet. Vi fick liksom först åka hem till mig och sen fick jag hitta därifrån. Jag har ändå åkt buss hundratals gånger hemifrån till universitet, jag borde ju hitta tycker man.

Det enda jag kunde säga var att vi skulle åka genom malmslättsvägen så vi skulle komma ut på Valla-rondellen, sen mot Ryd! Men det är ju helt fel, vi skulle ju inte mot Ryd... missade skylten Universitetet. Haha... vilken katastrof. Vi kom till McDonalds i Ryd och fick vända, sen gick bra!

Det blir roligt idag, men jag måste ju hitta... i slutändan =)

En liten uppdatering (kl.14:37)

Jag kom faktiskt iväg till skolan utan några som helst problem. Jag satte mig i bilen, blinkade ut och körde iväg. Hittade faktiskt till universitet och är jättestolt över mig själv. Visst att jag har dåligt lokalsinne, men när det verkligen krävs att hitta rätt, så gör jag nog det =)

Parkerade på världens minsta parkering, med en bil som var parkerad rätt så tätt intil linjen. Jag körde ju i största vanen i stan. Fyrkantig stor sak och den var fan inte lätt att parkera med, men efter att ha kört backat kört backat så lyckades jag att parkera och inte kvaddat den andra bilen...

Nu är Sessan jättenöjd och ska fortsätta med grupparbetet! Rasten är snart slut!

♥Puss Puss♥

♥ Utmanad av Mela Sötfot

.. Har blivit utmanad av Mela Denna gången går det ut på att skriva vad man gjort de åren som slutade med 2 och 7 !


1982: Åh, då föddes jag! Mycket bra år!

1987: Då var jag fem år gammal. Jag åkte till Hong Kong med mina föräldrar. Första gången jag var utomlands faktiskt och fick åka flyg. Spännande. Kommer ihåg väldigt mycket därifrån.

1992: 10 år gammal blev jag då! Gick i femman och blev jättekär i Calle Askelöf. Vi var tillsammans i 45 minuter. Matilda frågade chans på honom när vi var på ett disco (mot min vilja) och han sa, men jag var jättejätteblyg... och ignorerade honom. Sen gjorde han slut.

1997: Äntligen blev jag 15 år och då fick man gå på barnförbjudna filmer, det tyckte jag var coolt. Jag började i nian och det var supercoolt. Vi var liksom "äldst" i FLen, för att vi hade inget gymnasium i Flen då. Jag gick i världens bästa klass. Hängde med Jasse och Elle. Det var vi tre mot världen. Har hållit ihop i flera flera flera år. Umgicks massor med Berra, Carl-Johan, Johan, Ante mfl. Var jättebra vän med Simon, fick värsta bästa kontakten efter att vi hade gjort slut.

2002: 20 år och systemmyndig. Det var nice! Sedan har jag inte så mycket mera roligt att tillägga här. Ett år jag inte vill minnas.

2007: Det är ju i år.... ah, jag fyller snart 25! Jag och Prinsen firar treårsdag! Jag har fått världens roligaste sommarjobb! Jag mår jättebra och det går jättebra för mig i skolan. Jag kom in på Psykologi 2. Jag köpte mina Fendi.... haha!!! Livet känns great, med Prinsen, familjen och alla mina underbara vänner! Ni är bäst! Love You All! <3 Sara har flyttat till Linköping, fan va det känns bra! Vi ska se Beyonce den 3 maj i Globen. Jag har tränat massor och ätit nyttomat. Ser fram emot restan av året!

(Roligt att att få skriva just åren med 2 och 7 på slutet, för det var de bästa åren i mitt liv (förutom 2002 då) Åren mellan 2001-2003 var så katastrof att jag verkligen verkligen inte vill minnas längre.)

Nu utmanar jag Suze Em och Ahlforn (ett nytt försök) ...

Inuti min väska

Köpte en väska för inte alls så länge sedan! Blev så sugen när jag såg alla Friis & Company väskor liggandes fint i hyllorna i affären. Hade en innan, men den började bli för liten nu när jag har med mig så mycket till skolan. Sen är det jättepraktiskt med en större väska. På mitt nya jobb (klädbutiken) säljer de Friis & Company väskor, undrar hur det här kommer att sluta =)

Har tagit lite bilder på väskan samt vad jag har i den. Precis organsierat om min väska.Från V t H
Bild 1: Två stycken Make Up Store Necessärer i rosa och guldbeige. Två rosa pillerburkar. En liten grön genomskinlig Make Up Store Necessär. En ACO handlotion.
Bild 2: Nycklar. Solglasögon. Kleenex. Svart paraply.
Bild 3: Röd necessär. Grön/Rosa kalender. Svart Halsduk
Bild 4: Rosa pillerburkar i närbild. Visst är de gulliga?!!!


ÖVriga saker som inte syns på bild: Nagelfil, plåster, läppsyl, läppglas, spegel, pennor mm

Hm... nu fick jag en jätterolig idé till en utmaning. Det är ju rätt intressant, tycker i alla fall jag, om hur det ser ut i alla andras handväskor. Förut var min faktiskt fullproppad med kvitton och konstiga saker. Nu utmanar jag Emma, Ahlforn (igen), Caroline, Ninaoch Sweethearttill att blogga era handväskor och dess innehåll! Sen får ni utmana fem andra personer att göra likadant om ni vill!