Elions 1-årsdag <3

Min Älskling har blivit stor. I fredags fyllde han 1 år! Hans första födelsedag! Det firades självklart med det obligatoriska, tårta och presenter. Sedan var vi på Leklandet i Barkaby. Det var spännande tyckte Elion. Åka ruschkana var den absoluta favoriten. Igen! Igen! Igen! Även julbord på IKEA var en hit, eller köttbullarna var i alla fall en hit, hehe...
 
Minns när Elion var i magen och buffade, så jag inte kunde sova. Efter flera månaders längtan, så föddes han äntligen, 9 dagar för tidigt. Det känns som alldeles nyss allt det här hände. Tycker att det här året har gått alldeles för fort. Jag hänger inte alls med. Tur att jag ska vara hemma länge till med min lille Prins. Tycker att det här året hr gått alldeles för fort. 
 
Mamma & Pappa Älskar Dig
 
Kategori: Elion Taggar: baby, barn, lekland, boll, leksak, söt, adidas, blå

På Önskelistan nr 3

Har fått förfrågningar om Elions önskelista. Tycker att det är svårt med önskelistor, även till mig själv. Försöker tänka på vad Elion behöver... Vi har i alla fall önskat oss resten av Barbapapa-familjen av mina föräldrar. Vi skulle vilja ha en nattlampa, men den vill vi nog köpa själva. Funderar fortfarande på svampen! 

Den där klädställningen står inte längre på önskelistan, då vi har löst det hela på ett helt annat sätt. Ni som följer mig på instagram (@frusessan), har säkert sett vår nya klädställning =) Får lägga upp en bild även här på bloggen! 
 
Sedan kom jag på att sängkläder i roliga mönster och så, blir ju lite kul. Vi har hittills köpt mycket vitt, vitt och grått! Det vore nog lite roligt med lite färg och mönster! Vi gillar det bäddsetet från Silly U (den på bilden). Vi gillar ju mycket vitt och grått, men även ljusblått och äppelgrönt tycker vi om. Gillar inte för skrika mönster, gärna randigt eller roliga djur =)