Underbara september - Update

Hej alla fina!

Vilken härlig september vi har haft hittills! Vardagen och rutinerna rullar på och barnen är glada. Kunde aldrig tro att det är så fantastiskt underbart att ha barn. Idag slog det mig verkligen, vilket stort tålamod båda har. 

I några veckor har de varit så fokuserade på rubikskub. Elion kan lösa 80-90% kuben och han kan göra sitt partytrick. Han kan till och med göra det när han blundar. Inte ens jag klarar av att göra det. 

Det hela började när jag visade honom "pricken", man ska få en annan färg i mitten av alla sidor på kuben. Helt plötsligt kom han fram till mig och då hade han gjort likadant. Tänk att han hade lärt sig genom att titta på hur jag hade gjort. Nu ser det verkligen proffsigt ut när han kör med sin kub. 

Lillebror är inte sen att haka på och har också kommit på logiken på hur man gör "pricken". Det är så himla roligt, när hela familjen sitter i soffan och nördar sig med varsin kub, hahaha... Det är så roligt när han ska förklara hur han gör "vänster serie... sen höger serie... man måste göra kors och de färgerna är kompisar och de ska sitta där...". 

Elion har ÄNTLIGEN fått en lös tand. Förra helgen bet han på ett äpple och sa att det gjorde ont, och då såg jag hur lös tanden blev. Mitt mammahjärta smälte och jag ropade högt "din tand är lös!!!". Han som har gått och längtat och längtat, och vickat och vickat, men ingenting har hänt. Stolt som han är, berättar han om sin lösa tand för alla han träffar. 
 
Det har som sagt varit en underbar månad. Vi har hunnit med att besöka Exploria, myst massor, ätit ute, lekt ute och verkligen haft det awesome =)
 
 
 
Förskolan hade stängt och jag var hemma med William. Vi bakade pizzabullar till hans skolutflykt dagen efter. 
 
Elion har numera skolplikt och har begränsningar om hur mycket man får vara ledig, men han var glad över att gå till skolan. Min stora kille <3

Hustankar

Nej, vi går inte i flyttankar! Många har sett på Instagram att vi har varit på husvisningar. Det är ju så otroligt roligt att gå på visningar och låta sig inspireras. Sedan kunde jag verkligen inte låta bli att på Isabella Löwengrips husvisning. Jag gillar henne! Hon inspirerar mig och jag tycker att det hon gör är otroligt häftigt. Jag har svårt att se mig själv leva ett sånt liv, men förstår ni hur coolt det är för en 14-årig bloggare kunde bli såhär stor och kallade sig för Blondinbella??!! All creds!
 
I helgen var på Myresjöhus-husvisning här i Sollentuna, i ett nybyggt område. De hade roliga aktiviteter för barnen, så de hade det bra. Det hade nämligen invigning av deras fem olika hustyper. Det var väldigt roligt att se alla. Väldigt genomtänkta planlösningar och väldigt luftigt. Kostade inte skjortan heller. Isabellas hus var fantastiskt på många sätt, men väldigt lite för pengarna om vi ska jämföra med hur vi bor nu. Hon hade fler rum, större rum, men planlösningen var sämre. Vi har både större kök och badrum. Om vi ska lockas till att köpa en fristående villa någon dag, måste det vara perfekt på alla sätt. Kanske det inte finns, men då är vi i alla fall väldigt nöjda med det vi har idag. 
 
De här Myresjöhusen är verkligen fantastiska på många sätt, men efter när vi kom hem från visningen så kändes det väldigt hemma här. Våra hus är arkitektritade och inte mulitproducerade, vilket är rätt charmigt i sig. Jag älskar vårt hus, även om det självklart hade varit skönt att bo på 200 kvm. Barnen älskar att bo här och de verkligen stormtrivs. Jag hoppas att vi kommer bo här i många år, så får vi se vad framtiden har att erbjuda <3 
 
Källa: Bilder från hemnet - Gadelius fastigheter