Saint Laurent

Jag är så sugen på en ny investering, men kan inte bestämma mig. Jag vill ha en ny väska och ingen av de finns i Sverige, iaf inte hemma i Stockholm. Ena av dem kommer komma in till Schutermans om ett år (???!!!). Jag funderar på att köpa från YSLs hemsida, men det är ju så svårt när man inte har klämt eller känt. 

Står just nu mellan dessa tre. Ena stunden vill jag verkligen ha en större väska, men jag har väskor i den sizen som fyller funktionen att kunna bära med allt. Giillar dock att två av dem är lite festligare med guldkedja. Den lilla är ett komplement till min Camera bag från Prada. 
 
Åh, sån beslutsångest. Har youtubat och gjort massa research, men inget har hjälpt. Ingen har nämt om väskorna väger bli eller inte. Vilken tycker ni?
 
 
 
 

Chanel love

Jag köpte Chanels krämögonskugga för ett tag sedan och det är det bästa köpet jag någonsin har gjort. Det klibbar inte, kladdar inte och sitter hela dagen. Ibland kan ögonskuggor sätta sig i ögonvecket eller blir flammigt, om man t ex är svettig osv. Vissa krämögonskuggor är väldigt vattninga och svår att applicera. Den här är väldigt lätt att applicera. 
 
Nu har jag köpt en ny färg och den passar väldigt bra ihop med den tidigare. Jag funderar nu på om jag ska köpa en i någon grånyans. Måste prova =) 
 
 

Underbara september - Update

Hej alla fina!

Vilken härlig september vi har haft hittills! Vardagen och rutinerna rullar på och barnen är glada. Kunde aldrig tro att det är så fantastiskt underbart att ha barn. Idag slog det mig verkligen, vilket stort tålamod båda har. 

I några veckor har de varit så fokuserade på rubikskub. Elion kan lösa 80-90% kuben och han kan göra sitt partytrick. Han kan till och med göra det när han blundar. Inte ens jag klarar av att göra det. 

Det hela började när jag visade honom "pricken", man ska få en annan färg i mitten av alla sidor på kuben. Helt plötsligt kom han fram till mig och då hade han gjort likadant. Tänk att han hade lärt sig genom att titta på hur jag hade gjort. Nu ser det verkligen proffsigt ut när han kör med sin kub. 

Lillebror är inte sen att haka på och har också kommit på logiken på hur man gör "pricken". Det är så himla roligt, när hela familjen sitter i soffan och nördar sig med varsin kub, hahaha... Det är så roligt när han ska förklara hur han gör "vänster serie... sen höger serie... man måste göra kors och de färgerna är kompisar och de ska sitta där...". 

Elion har ÄNTLIGEN fått en lös tand. Förra helgen bet han på ett äpple och sa att det gjorde ont, och då såg jag hur lös tanden blev. Mitt mammahjärta smälte och jag ropade högt "din tand är lös!!!". Han som har gått och längtat och längtat, och vickat och vickat, men ingenting har hänt. Stolt som han är, berättar han om sin lösa tand för alla han träffar. 
 
Det har som sagt varit en underbar månad. Vi har hunnit med att besöka Exploria, myst massor, ätit ute, lekt ute och verkligen haft det awesome =)
 
 
 
Förskolan hade stängt och jag var hemma med William. Vi bakade pizzabullar till hans skolutflykt dagen efter. 
 
Elion har numera skolplikt och har begränsningar om hur mycket man får vara ledig, men han var glad över att gå till skolan. Min stora kille <3