Måla om eller tapetsera?

Försöker få lite inspiraion till blivande barnkammaren. Först var jag helt inne på att måla väggen i en snygg ljusgrå nyans, sidengrått eller nåt. Nu är jag helt inne på randigt. Jag älskar ju randigt. Tycker att ljusgrått är supersnyggt, stilrent och neutralt. Sedan får vi tillsätta färgklickar i form av inredningsdetaljer istället. 
 
Vad tror ni om den här randiga tapeten i rummet, visst är den väldigt tjusig???
 

Bild lånad från Styleroom.se
 

Profylaxkurs - Check! =)

Yay! Nu har vi in bokat profylaxkursen. Ska bli jättespännande! Ser verkligen fram emot det. 
 
 
Idag har vi planerat lite och synkat våra kalendendrar. Vi insåg att det bara är tre månader kvar och att dessa tre månader kommer att gå fort. Tänka sig att det redan är september i helgen!!! Knodd beräknas komma om 94 dagar!!! =)=) Minns när jag väntade och väntade och väntade på den magiska veckan 12 skulle komma och så sitter jag här idag och är i vecka 27 =)
 
Än så länge känner jag mig inte stressad, eftersom mycket som vi ska på, ex föräldrautbildning, föresläsning på sjukhuset osv, är redan inbokat. Vi har beställt barnvagnen och köpt lite kläder. Vill ju inte göra allt på en gång eller göra allt för tidigt heller. Roligare att dra ut på det hela och verkligen njuta av tiden, men det kommer bli en intensiv höst. Förutom bebisplanering så är det ju annat som sker; födelsedagsmiddagar, kräftskiva, jobbresor osv. Som tur är det bara roliga saker att se fram emot =)
 
 

Det ser väldigt skönt ut det där

Att djur alltid ska få det att se så himla mysigt ut när de vilar. Det här är Misses klöstrumma och nu efter något år har hon förstått att man faktiskt kan ligga på den oxå.