Min Nya Trench Coat

Äntligen! Ser ni vad jag har hittat?!!! Som jag har letat och gav upp till slut, men så hittade jag den här! När Mela var här gick vi helt spontant in i en butik som jag annars aldrig går in i och så hängde den där så fin. Det blev ett köp direkt! Passade perfekt! Den var i bra färg, bra storlek, figursydd, enkelknäppning, svarta knappar, fickor... precis som jag ville ha det. Ja, när man väl har slutat leta så plötsligt finns den bara där =)

Passar ju en perfekt dag som denna. Lite småkyligt, blåser lite och lite sol =) L O V E L Y


Inget valborgpartyparty i år =(

Dumma hosta, dumma pollen! Alla andra ska fira valborg, festa och njuta av det underbara vädret. Själv får man hålla sig hemma inomhus, för at slippa pollen. Medicinen hjälper tyvärr inte mot björkpollen och inte nog med allergin, så har jag hostat i snart en vecka. Idag mår jag helt ok, men är fortfarande helt sliten i lungorna och min röst funkar sådär. Får i alla fall glädjas åt att jag får magmuskler av att hosta, det är i alla fall nåt =)

Känner mig liten, ynklig och att jag har missat hela världen nu! Ser fram emot en ny vecka redan nu! Ny start, nya tag! Jag vill bara bli frisk!!!!

S E E  Y A 

Kategori:

Blogg-App

Hittade den här fiffiga appen till iPhone! Med den kan man lägga till alla bloggar man läser på en lista. Perfekt att ha alla sina favoritbloggar på ett och samma ställe istället för att öppna flera olika fönster. Tycker i alla fall att det är lättare att ha allt i en app =) Har lagt till mig själv, bara för att testa =)