Leverans från Melba

Eftersom jag bara har varit hemma iklädd i myskläder har jag inte direkt känt mig vidare snygg. Nu när jag mår bättre idag ville jag oxå se bättre ut. På posten idag kom mitt efterlängtade paket från Melba. Äntligen har min nya tröja kommit! Jag älskar den och den sitter jättebra, trots att det är one-size. Nu har jag gjort mig i ordning och har på mig min nya tröja. Känner mig som en människa igen!!! =) Det lutar faktiskt åt ett restaurangbesök ikväll =)

By the way, Melba har jättebra service, men tyvärr är deras leveranstid något lång - ca 14 dagar. Jag är i alla fall jättenöjd med min nya tröja och kommer definitivt beställa från Melba igen om jag hittar nåt som jag gillar.TGIF

Idag mår jag mycket bättre. Var knapp snuvig alls när jag vaknade idag och igårkväll började jag känna smak på maten igen! =) Undrar om man vågar ge sig ut idag? Har varit hemma hela veckan och haft supertråkigt. Såg verkligen fram emot vår fredagsdejt med god middag på en fin restaurang. Jag får helt enkelt känna efter idag... Hoppas ni alla andra mår bra och har klarat er från sjukdomar! =)

P U S S & K R A M


Bjuder idag på en bild som visar hur jag har känt mig sista dagarna! Bild hittad på googlesök, minns dock inte adressen.

Fortfarande väldigt snuvig

Usch... inte alls roligt! Fick ställa in kvällens aktiviteter idag, för att jag känner mig rätt krasslig idag oxå och jag brukar må som sämst på kvällarna. Nu ska jag ner till brevlådan och hämta lite post. Förhoppningsvis är det något som kommer göra mig glad. Igår kom det i alla fall ett mycket trevligt mjukt paket till mig =)
Kategori: