Burberry

I lördags var vi ju och provkörde vagn och strosade runt på Östermalm. Gick förbi en butik på Sibyllegatan och blev väldigt nyfiken. Det var en liten klädesbutik där de sålde mestadels barnkläder. Hittade två söta bebis-kit till Mini och så fick Elion en matchande pikétröja. Jag älskar Elion i pikétröjor! Han blir så himla fin och så matchar han sin pappa =)
 
Har tittat på det där lilla "väsksetet" förut, men har varit alldeles för snål för att köpa det. Nu hade de det på 30%-procent rabatt. I den låg det en liten söt mössa och en liten omlottsbody i stl 1 mån =) Så himla sött!!!
 
 

Bugaboo Donkey Duo

Yay! Idag har vi hämtat ut vår nya barnvagn! Egentligen skulle vi hämta ut den nästa vecka, men valde att göra det tidigare. Tänkte att vi skulle få tid till att vänja oss vid den nya vagnen och framförallt måste Elion få tid att vänja sig vid den. Han utforskade den noga och det var inga problem att sätta honom i den. Vi har vart ute hela dagen och prokört vagnen. Än så länge känns det väldigt bra. Elion somnade ganska snabbt i vagnen och då måste den väl vara godkänd, hehe...
 
Sittdelen är ju i mycket mindre än vår Brio Go. Brion är ju väldigt rymlig. Sedan saknade jag verkligen det sköna gunget, men Bugaboon har många andra bra fördelar. Vi kommer nog trivas bra i den så småningom. Vi ska se hur det är att köra den som dubbelvagn. Idag använde vi den som singelvagn - mono. Det är ju en av de bästa egenskaperna som vagnen har. Att man lätt kan göra om den till en singelvagn när man vill. När Elion är på dagis sen, kommer jag inte vilja köra runt med en dubbelvagn hela tiden.
 
Vi har köpt vår vagn på Babyshop store (Sturegallerian). Måste verkligen säga att att de verkligen har fantastiskt service och supergullig personal. Köpte även till en del tillbehör samt nytt babyskydd, också på Babyshop. 
 
Det har varit en underbar dag! Perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt. Alldeles lagom för gravida jag! Vi har fikat och shoppat massa fint, både till barnen och massa presenter. Många som nyligen fått barn =) Det är så mycket roligare att köpa småttingkläder än till sig själva. Jag har knappt köpt något till mig själv på jättelänge. Prinsen min fyndade förr några veckor sen, på MQ:s rea (Fältöversten). Han fick hem fyra par byxor, tre t-shirts, en jacka, en tröja och ett skärp. Helt galet! Det är ju en helt ny garderob!!! För en gångs skull var det lugnt i butiken, trots rea och så fanns alla storlekar inne. Ingen kö, ingen stress, bara lugn och ro =) 
 
Nu måste jag lägga ifrån mig datorn. Mini har börjat protestera! 
 
 
Bugaboo Donkey med den nya suffletten! Vilken tur att de han byta till den nya suffletten nu när vi köpte vagnen. Den går nämligen att förlänga, vilket den förra inte gick att göra. 
 
 

Update

I måndags hittade jag äntligen det första plagget till Mini. Det blev en liten overall från Livly =) Supersöt är den. Blev lite ledsen att jag inte hittade något från deras superrea! Eller, ja... jag hittade massa fina klänningar i rosa! Jag höll i en klänning lääänge och det slutade med att jag hängde tillbaka den. Den var verkligen jättesöt, men vi vet ju inte vad det blir! Jag har i alla fall lyckats hitta ett påslakanset i mintgrön, från Garbo & Friends! Ekologiskt bomull! Perfa! Ska nog beställa ett till set, när Mini har kommit. 
 
Fick frågan om Elion förstår det här med bebis. Jag vet faktiskt inte. När vi frågar var bebis är, så klappar han ju på min mage. När han bökar på mig, så brukar jag säga "akta mammas mage, bebis ligger där i". Han vet ju vad en bebis är. Vi läser boken "äntligen syskon" för honom. Vi får hoppas att han inte blir alltför sotis när Mini kommer. Vi hade en 3-månaders bebis på besök förra veckan. Elion verkligen älskade bebisen och klappade försiktigt, gav den napp och så vidare. Han var verkligen kärleksfull! Han lät mig hålla bebisen i famnen och det gick jättebra. Annars brukar han vara rätt så sotis, så fort någon kramar mig.
 
Nu ska jag fylla i Elions "Äntligen jag - Mina första år" och sedan ska jag sortera papper, fixa tvätten, packa lite till i BB-väskan, ordna med Försäkringskassan... Får passa på nu när Elion ligger och sussar. För en gångs skull är jag rätt pigg vid den här tiden =)
 
Påslakansetet från Garbo & Friends - Gillar massor =)