Freaky Friday Yesterday

Jag är sååå trött, fast jag har sovit massa timmar!!! Slutade tidigt igår och i väntan på mina gamla kollegor från mitt förra jobb strosade jag inne på Sturegallerian. Det var inte så roligt i och med att jag har köpstopp hela den här månaden. Får se hur länge jag lyckas hålla detta =) =) Igår lyckades jag prova massa fint som nu är underlagt till idag. SÅ om jag inte tar mig in till stan idag, så kan jag ju inte shoppa. Fast den där Michael Kors är ju tooooo die for =)

När mina kära kollegor äntligen kunde möta upp mig vid Sture, gick vi till Utecompagniet, sedan vidare till Humlan utegården. Gick vidare till Anglais för att träffa två andra sötingar och sedan hamnade vi till slut på O-baren! Hade verkligen supergreat kväll!! Hoppas ni andra oxå hade en bra fredag och nu en fortsatt trevlig helg!

P U S S P U S S

Nytt jobb

Gaah! Jag är toknervös nu! Ska börja mitt nya jobb idag! Ny arbetsplats, nya kollegor! Hoppas att de är snälla! =) Låste in mig i klädkammaren igår för att välja kläder. Svårt det ska vara, vill ju göra ett bra första intryck och vill inte klä mig för uppenbart. Kör på "hellre överklädd än underklädd", funkar nästan alltid!! =)

W I S H  M E  L U C K

Beautiful Wedding

Förutom att fira oss själva på bröllopsdagen har vi faktiskt varit på bröllop. Min Vän Emma gifte sig =) Det var ett supermysigt sommarbröllop. Hon var jättevacker och vi hade fantastiskt roligt på middagsfesten =) Träffade många roliga människor. Det blev en hel del skratt, men även glädjetårar.... särskilt vid ett tal till bruden =)