Första dagen

Idag tog semester slut och det var dags att gå till jobbet igen. Barnen gick till förskolan idag. Så glada de var! Trots att de var lite motvilliga i morse, men insåg snabbt att det ändå skulle vara roligt. De såg fram emot det på vägen dit och har haft en väldigt bra dag. 

Tycker att det är skönt att de får mjukstarta på förskolan, nu när det är färre barn. De hinner anpassa sig till rutinerna igen och få mycket uppmärksamhet. 
 
För min del har det varit en mycket lugn dag. Det var jätteroligt att få träffa mina (en del av de i alla fall) fina kollegor. Hela dagen gick åt att rensa mail. Det kommer troligtvis bli en lugn vecka. Ska bara jobba i två veckor och sedan går jag på en veckas semester. Egentligen skulle jag ha vara ledig de här två veckorna, men jag och mina kära kollegor valde laget före jaget. Vi är många småbarnsföräldrar och valde att inte ta ut föräldradagar, utan vi pysslade ihop semesterdagarna istället. Tycker att det är så taskigt att ta ut sina föräldradagar bara för att chefen inte kan neka en om man ansöker två månader innan. Hade vi alla gjort det, skulle de kollegar som inte har barn, aldrig få gå på semester på sommaren. 
 
Det var verkligen skönt att komma tillbaka på jobbet och det nya kontoret. Jag börjar installera mig på min nya plats. Ska bara få lite mer ordning på mina saker =) Jag älskar print release, vilket gamla Sergel inte har haft. Ni som inte vet vad det är, kan jag berätta att det är en skrivarfunktion. Man trycker på "skriv ut", som vanligt. Dock skrivs det ut när jag blippar mitt personalkort på skrivaren. Så mycket bättre och så många träd vi kommer att ha räddat =)
Önskar er en fantastiskt fin vecka =)
 
 Från vår fotosession ute vid Gåshaga brygga

COS Stores

Ni som känner mig vet att jag älskar Svenska brands, både när det gäller till mig själv och till barnen. Nu har jag hittat till COS. Det är ett av H&Ms lyxigare märke. De öppnade i Stockholm för några år sedan och jag har faktiskt aldrig varit där inne, sen jag letade efter barnkläder på Mall of Scandinavia. Köpte en jeansskjorta till Elion. Då hade jag inte tid att titta till mig själv, men nu under sommaren har jag hittat dit igen. 

COS har väldigt enkla snitt på sina kläder och vissa plaggen är inte alls min grej, men jag har hittat en del plagg som verkligen tilltalar mig. En av de plaggen som jag har köpt, är just den här klänningen i sand. Jag tänkte att jag skulle ha något annat än blått, så jag köpte den just i sand. Jag älskar att den ger figur och att den är lite av en "paraplymodell" om man har ett skärp till.

Vill tipsa er om att den faktiskt är på REA nu. Åh, om jag hade bara väntat några veckor så hade jag också kunna fynda =)
 
 
PS: BIlden togs idag, men barnen leker med min träkalender. Dagarna stämmer typ aldrig =)
 

Hemma hos mina föräldrar

Barnen älskar att vara hos sin mormor och morfar. Allt är så spännande där. Det är stort och de kan leka väldigt fritt. Har väldigt mycket leksaker. För vår del är det skönt med sovmorgon och egentid =) Nackdelen är all den goda maten, men barnen äter bra =) 
 
Det är skönt och roligt för barnen att kunna vara ute hur mycket de vill. Finns massa roligheter att hitta på. De älskar att vattna blommor och använda vattenslangen. Sedan får man bada i en varm pool, riktigt lyxigt! =) 
 
Härliga sommarminnen!