Kärlek vid första ögonkastet

Idag hände det något roligt. Min lilla sötnos vände på sig från mage till rygg idag! Det hände två gånger, sedan tyckte han inte att det var lika roligt längre. Han har hittills bara rullat från sida till sida och nu när han vände på sig blev han lite paff. Det händer nästan nya saker varje vecka och det är så roligt att se. Att vara mamma är det bästa heltidsjobbet. Just nu kan jag verkligen inte tänka mig något annat att vara hemma med Elion. Jobba? Vad är det? Jag kan inte ens få för mig att vara ifrån honom en timme =) Min lille skatt =)
 
Min Älskling bara några minuter gammal =)

Min Plutt är 4 månader idag

Tiden går så fort. Tänka sig att min lilla Sötnos redan är fyra månader. Det betyder oxå att det börjar bli dags för smaktester. Ska bli riktigt roligt att se vad han tycker om för smaker. 

Utvecklingen fortsätter. Just nu är det väldigt poppis att stå på benen.  Vi håller upp honom så han kan stå med sina ben. Det är väldigt vingligt, men han älskar det! Sedan har han sedan några veckor tillbaka tar tag i leksakerna själv. Förut tog han tag om vi gav honom en någonting att hålla i, men nu sträcker han sig efter, typ allt... leksaker, mitt hår, sin kudde, kläderna...
 
Allt har blivit lättare nu när han har blivit äldre och stadigare. Vi har lärt känna varandra väldigt bra, till skillnad från när han var nyfödd. Livet som mamma är verkligen fantastiskt underbart. Trots kämpig start, så är det här det bästa som någonsin har hänt mig <3
 
 
 
 

Planerar namngivningsdag

Snart är det första april och det är dags för Sötnosens namngivningsdag. Det är en hel del planering kvar. Hittills har vi bara fokuserat på flytten och installerat oss här hemma. Det saknas fortfarande gardiner och lite mer inredning. Köket ska fixas med nya handtag till köksskåpen. Just nu är det såna dolda handtag och de är jättejobbiga. Så småningom ska vi även byta ut luckarna, men nu nöjer vi med att bara sätta dit handtag så det blir lättare. 
 
Alla rummen kommer inte vara färdiginredda till namngivningen. Sånt tar verkligen tid och jag vill verkligen hitta de speciella detaljerna som ska pryda rummen. Är i alla fall att vi har lampor i de flesta rummen =) Det börjar i alla fall bli riktigt fint i Elions rum. Funderar just nu på vilka gardiner som skulle passa i rummet. De ska vara vita, det är allt jag vet. Funderar på både hissgardiner och panellängder. Vill gärna åka till butikerna och klämma och känna. Svårt att bara klicka hem. Förhoppningsvis har vi gardiner till hans rum snart! Ser faktiskt liite kalt ut utan. För övrigt är det New England-inspirerat i hans rum, mycket ljusblått, marinblått och lite rött. Tjusigt är det =)
 
Än så länge finns det tid innan namngivningen, så gardiner borde vi ha hittat tills dess. Vi har inte tänkt ut något speciellt tema. Namngivning är väl tema nog =) Det kommer vara mycket blått hade jag tänkt mig. Köpte jättefina sugrör från Elliscorner.se som vi ska ha då. Hans ena prestent har kommit. Fick vänta i över tre veckor, men nu är den hemma och den är jättefin =)
 
Bild lånad från elliscorner.se