Varit i Kalmar i helgen

Personalfest på Boule & Berså med underbara kollegor. Sedan blev det dans hela kvällen. Slutade dricka redan vid 21, men kom dock hem lite föör sent. Åkte till Kalmar på lördagen och firade vår älskade Mela som har fyllt 25 och flyttat ihop med sin Kim. Det blev båda födelsedagsfest och inflyttningsfest. Hade väldigt roligt, trots taxiproblem och hotellservicen sög. Fast det gör ju inget, vi fick ju träffa Mela =) Underbar helg med andra ord =)


En mycket glad Mela


Tre glada sötnöss

Lila inredning

Jag gillar verkligen lila, när jag var yngre var det till och med min favoritfärg. Det knäppa är att jag inte äger ett enda lila plagg och jag tycker att det är lite svårt med lila inredning. Funderar om man skulle satsa på lite lila nästa gång vi byter accentfärger. Hittade de här två bilderna som är väldigt inspirerande, däremot vet jag inte om jag gillar det lila sovrummet eller inte. Lite coolt, men väldigt overkligt på något sätt. Älskar dock det fina badrummet =)Hittade bilderna i någon randommapp på datorn, sorry, har tyvärr ingen bildkälla =(

S M I N K

Jag älskar verkligen att köpa smink, prova nytt och titta på alla fina förpackningar som finns. Har många favoriter just nu och det är så roligt när man upptäcker nåt riktigt bra. Just nu testar jag Too Faced Bronze powder. Jag har aldrig någonsin använt bronspuder, men tjejerna på jobbet har inspirerat mig. Har hittills bara använt Smashbox Soft Lights, helt underbar och går nästan inte att överdosera, men bronspuder är nåt helt annat. Lite svårt i början, för jag blev J Ä T T E B R U N. Nu har jag fått in känslan lite mer om hur man lägger pudret och jag är faktiskt än så länge riktigt nöjd.

Däremot har jag två saker i sminkväg som jag absolut inte kan leva utan: ögonbrynspenna och rouge. Allt annat kan jag leva utan. Det räcker för att jag ska se normal ut.


Vad i sminkväg kan inte du leva utan?