I ♥ Ekologiskt

Vår ekolåda anlände förra veckan och vi är så glada över vår beställning. Allt var så mycket godare än det man köper i matbutiken. Nu tänker vi signa ett abonnemang, så det kommer ekologiska grönsaker till oss direkt hem till dörren =)

Unnat mig själv med lite shopping

Har knappt shoppat kläder till mig det här året, eller det har i alla fall knappt varit något impulsshoppande. Har ju satsat mer på att investera i plagg i stället för att bara köpa hem en massa som jag egentligen inte behöver. Sedan har andra saker varit mer på priolistan, såsom möbler och inredning som vi har fokuserat mest på, under september och oktober. Sånt tar tid, jag vet... men hur svårt ska det vara att t ex hitta en badrumsmatta?

MEN i fredags efter jobbet var jag riktigt shoppingsugen! Det blev en helt perfekt shoppingdag. Vissa dagar kan man bli så irriterad över att man inte hittar nåt, men nu i fredags bara funkade allting och jag hittade massor. Det blev en väldigt inspirerande och rolig shoppingdag. På bland annat Kicks hade de superbra erbjuanden, fick massa gratisprodukter på köpet =) Hade oxå en hel del rabattkuponger och rabattcheckar att utnyttja. Sedan hade de "dubbla poäng" på allt man köpte på NK, sånt blir man lycklig av och då måste man ju passa på. Fick hem två fina plagg och två julklappar till Prins =) Betade även av en hel del på "påfyllnings-listan"! En riktigt bra shoppingdag som avslutades med middag på stan med Prinsen =)


Beyonce - I am... world tour

Äntligen är den här! Trodde nästan att den inte ska släappas alls. Köpte en annan DVD som hon spelade in i Las Vegas! Men idag, idag så släpptes DVD:n till hennes världsturné från förra året och jag var där. Jag och Merpo shakade loss på den underbara konserten. Jag ryser när jag tänker på att jag faktiskt såg Beyonce. Tänka sig att jag har varit på båda hennes konserter. Hon är ju bara sååå GRYM!!!

Är lycklig som äger ett ex av hennes nysläppta DVD! Idag dimpade den ner i min brevlåda =)