Mini Rodini

Ny kollektion ute! Jag suktar efter dessa två godingar till Elion. Eftersom behovet ligger på en höstjacka, så blev det den beiga =)
 
 

Familjefotografering

Vår duktiga fotograf har varit och hälsat på oss idag igen. Vi försökte få till några bra bilder i våras, men det var mest kaos med speedade barn. Den här gången hoppades vi på bättre tur med kidsen. 

Elion var på sitt bästa bushumör och var till och från medgörlig. William däremot tyckte att kameran var mycket mer spännanden den här gången än förra. 

Det var en rolig dag och så länge vi får några klockrena bilder (vilket vi tror), så blir vi väldigt glada =)
 
Tjuvkik från idag. 

FOTO: Frida Furberg Fotografia

Alla dessa nyanser alltså

Det känns jätteroligt att flytta och det är väldigt roligt att inreda en ny lägenhet, men alla dessa olika nyanser!!! Vi har aldrig renoverat förut. Vi har hittills bara kunnat flytta in i en nyrenoverad lägenhet. Den här är också nyrenoverad sedan i våras, men färgerna på väggen faller oss tyvärr inte i smaken. 

Ja, det är ju det där med Stockholmsvitt. Den nya Stockholmvitafärgen bryter mot gult och jag tycker att det ser väldigt gult ut. Ihop med våra möbler kommer det inte se så bra ut. Så vi ska måla om till vittvitt. När vi ändå håller på, så vill vi måla om vardagsrummet till en annan färg och lekrummet vore kul med någon snygg färg. 
 
Vi har tittat på färgkartor och googlat massor. Denna beslutsångest är sådär kul just nu. Det finns så många olika nyanser och allt är beroende på ljuset. Önskade att jag bara kunde gå in i rummet och sedan få se alla färger och "scrolla" mig igenom dem och sedan bestämma nåt. 
 
Vi har i alla fall köpt lite nya möbler i alla fall =)