Barnen

Det händer så mycket i utvecklingen just nu! Elion har äntligen knäckt det här med att läsa. Sedan han var fyra år har han kunnat räkna enklare tal som 3+6, 7+2 osv och nu kan han räkna 12+5, 24+7 och även minus. I några måander har han till och med kunnat skriva och ljuda, men just det här med att läsa hade inte riktigt lossnat. 

Visserligen måste han inte kunna det nu, men så stolt jag blev när han kom hem och sa "mamma, jag kan läsa nu". Han börjar ju förskoleklass till hösten och är riktigt taggad! =) 

Vill bara stanna tiden ibland, då tiden går alldeles för fort. De är i en sån härlig ålder! William är så himla mysig och gosig och vill kramas jämt! Han är så himla verbal och pratar massor. Elion i samma ålder, pratade han inte alls lika mycket och han hade svårt med uttalet! William pratar i princip perfekt, bara att han har svårt att säga R ibland. Det är så otroligt roligt att följa deras utveckling och att de är så himla olika i så himla mycket. 

Just det här med mat! Det Elion älskar gillar inte William och tvärtom. WIlliam är en såskille och vill ha allt i en sörja och äter nästan allt. Elion är jättekräsen och såsen får inte vidröra något och helst ska allt ätas separat, gärna så smaklöst som möjligt. Får han en skål med ris blir han glad =)

Mina små Prinsar! Ni är det bästa som har hänt mig! Vad skulle jag ha gjort utan er? Älskade barn!
 
 
 
 

Tory Burch

Snart är det vår och jag ser fram emot att mina vårigare väskor, bland annat min älskade LV Croisette som jag köpte förra året!. Det här är mitt nya tillskott! =) HIttade den för halva priset på Nathalie Schuterman och slog till direkt. Sålde min andra Tory Burch för ett väldigt pris! 
 
Jag är dock fortfarande på jakt efter en väska. Jag vet precis hur jag vill ha den, men det är så himla svårt. Har tittat på väskor i månader nu och har inte lyckats hitta någon jag vill ha. Kate Spade hade en jättesnygg, men den var inte så praktisk trots allt. Prada och LV har jag sett några jag gillar, men ingen som har känt YAY! Tror att jag vill ha en fusion av två stycken jag tyckte mest om. 
 
Tills vidare fyller min nya Tory funktionen för en vardagsväska, bara det att jag inte kan ha mycket saker i den och jag får inte plats med någon dator samt att den inte har några "fötter". För att ha köpt den för halva priset, så gjorde det inte så mycket att den inte var perfekt! =) Ärligt talat, så köpte jag den först på ordinariepris på Zalanda och skickade tillbaka den, för under tiden hittade jag just denna på Shutermans! =) Vilket kap va?! =)
 
 

14-årsdagen! <3

Igår firade jag och min Prins vår 14årsdag! Vi träffades 2004, den 27 mars, men det var den 7 april som vi officielt blev ett par. 

Charlotta tog hand om barnen igår och vi gick hemifrån redan efter lunch. Strosade på stan, fikade och landade sedan på Sushi Sho. De har två stjärnor i Michelin-guiden och vi blev väldigt nyfikna. Det skulle bli sushi på äkta japanskt vis. 

Ja, det var verkligen annorlunda. Vi blev serverade 15 serveringar och åt havsabborre, åttaarmad bläckfisk som varit kokad i över 6 timmar. Det var väldigt fina råvaror och väldigt gott! Vi blev serverade direkt av kocken (han har varit med i Kockarnas kamp och bara för det har jag totalt glömt bort namnet, haha). Det var ett roligt att sätt att bli serverad på och de pratade om maten, visade upp fiskarna och man såg hur de lagade maten framför oss. Riktigt coolt. Däremot tyckte jag att det var jobbigt att man bara fick äta en fisk en gång. Jag hade kunnat äta flera styckna av samma sushibit!! 

Trots att vi hade tagit det rätt lugnt, var vi väldigt trötta efter maten och åkte hem igen. Det var mysigt att gosa ihop i soffan och titta på vår kära Blacklist. Kanske inte den mest romantiska avslutningen på kvällen, men för oss var det helt underbart att bara få ligga ner, mysa och gosa. 

Idag har vi varit hos "grannen" (100 m från oss), som bjöd oss på lunch! Riktigt roligt. Deras barn går på samma förskola som våra barn. Elion blev inspirerad över att hans kompis kunde cykla på en tvåhjuling. Vi hade precis tagit fram cyklarna och insåg att förra årets cykel och hjälm var alldeles för små. Efter lunchen åkte vi direkt till Cykloteket för att köpa en ny cykel och hjälm till Elion. Måste verkligen credda Cykloteket! De har LIVSTIDSGARANTI!!! Sedan köper de tillbaka cyklen upp till 50% av värdet, när man köper en ny cykel hos dem och service ingår! Nu ska det cyklas!

Ja, jag vet att jag har varit frånvarande på bloggen, men som vanligt. Det är mycket på en gång. Jag har i några veckor pluggat på en licensiering som jag nu har klarat och kan lägga det bakom mig. Fick lite panik, då jag måste ha licensen klar innan 30 april. Check! =)

HOppas ni alla har haft en trevlig helg! Vi hörs förhoppningsvis snart igen! K R A M K R A M