Borstar

Jag har under flera års tid använt mig mycket av make-up-borstar från Too Faced. Det är syntethår, men superlent! Tycker att många borstar är så sticksiga eller spretiga. Fick en borste från Bare Minerals, de är väldigt hårda och sticksiga.
 
Såg att Too Faced har kommit ut med en ny borste och den var ju sådär härlig fin. Kunde inte låta bli. Den kommer få pryda fint i det nya badrummet i huset! 
 
Återkommer med en recension senare.
 
 

Elion 5 år

Lilla killen har blivit stor! Efter att han hade varit på sitt allra första kalas, ville han också ha ett eget kalas. Vi kom fram till att det skulle bli fem barn, då han fyllde 5 år. Hans gästlista ändrades väldigt mycket på slutet, och till slut fick det bli sex kompisar.

Vi hade gjort egna inbjudningskort och med inbjudan var det en biljett som barnen skulle få ta med. Då fick de en popcorn till en miniföreställning. Elion hade fått en trollerilåda i present av oss, så han hade övat in några trick för att visa sina kompisar. Det var riktigt roligt att se honom stå där inför alla och göra sina trollkonster. 

Det bjöds på sockervadd. Visste ni att det endast är två bitar socker i en stoor sockervad, och sju bitar socker i en piggelin?! Vi försöker undvika socker, så vi bjöd bara på sockervadd och tårta, plus popcorn som vi poppade i vår popcornmaskin. En riktig sån snygg retro-bio-popcornmaskin. Hade det till förra kalaset också, då vi hade retro-tema. Den här gången var det en blandning av cirkus, carneval, tivoli-tema.

Barnen fick varsin goodiebag med sig hem och vi hade gjort egna lotter till barnen. Sedan ropade vi upp siffrorna (random) och barnen fick sin goodiebag! =) 

Elion tyckte nog att kalaset var ändå helt ok. Det var lite jobbigt för honom att det blev så stökigt i lekrummet. Flera gånger gick han in dit och sa "ni får bara leka en leksak åt gången och ni måste städa" =) Sedan gick han och slängde skräp från alla presenter. Sötnos!

Ja, barnen var lite all over the place. Att det blir stökigt är en sak, men att de river stället och ska ha ut ALLA leksaker, samtidigt som de inte är så försiktiga med grejerna, blir jag ju väldigt nervös. Så jag mest runt för att de inte ska ha sönder saker. En av Elions födelsedagspresent är inte trasig, men den är lite skev nu =( 

Det var en bra dag i alla fall. Två timmar kändes alldeles lagom och när föräldrarna börjar komma för att hämta sina barn, var det verkligen skönt! =) Lite lugn och ro igen =) Får se om det blir mer sofistikerat till nästa gång, eller om man ska boka nåt roligt ställe. William vill definitivt ha ett eget kalas nästa gång!
 
 
 

Long time no see

Oj, vad veckorna går fort nu! Jag har verkligen inte haft tid till något annat än att ordna med huset. Våra hantverkare blev klara förra veckan och nu har vi avtäckt golven!!! Äntligen! Det är städat och vi har flyttat dit massa med lådor, och packat upp det mesta. 

Det är helt underbart att ha ett stort garage och förråd, som är så sjukt nära huset dessutom, gör att allt blir så mycket smidigare. Nu kan vi förvara det mesta där, istället för att ha allt inne i huset. Nu har vi mycket i lägenheten, för att det är så omständigt att gå hela vägen upp till vinden för att hämta saker. 

Vi har äntlgen fått montera vår nya soffa! Den är så skön och stor! Kommer bli så mysigt att få gosa ner i den. Vi bara längtar nu. Inte många veckor kvar! 

Så himla skönt att det "jobbigaste" är nu fixat. Larmet är fixat och vi kan vara trygga att flytta in saker, trots att vi inte bor där än. Nu är det sånt småpill kvar, sätta upp tavlor, speglar, krokar osv och så behöver vi montera vår stringhylla. Resten av möblerna är redan monterade av våra hantverkare =)

Vi har verkligen varit effektiva i flera veckor nu och nu siktar vi på att flytta så mycket som möjligt innan självaste flyttdagen. I lördags hade vi kalas för Elion. Han har fyllt 5 år nu, kan ni tänka er??!!! =) Så vi försökte hålla lägenheten någorlunda trevlig, men på söndagen försvann det en hel del saker till huset. 

Berättar mer om kalaset i ett annat inlägg =) Han blev så glad över att få ha sitt eget kalas. Jag själv, vet inte riktigt om jag tyckte att det var lika roligt =) Haha... 
 
Lovar att ta en bättre bild! Svårt att få till färgerna =) Men visst ser soffan härlig ut och lilla WIlliam som försvinner lite i den <3