Snart nytt år =)

Har varit på mellandagsrea idag! Självklart på min favoritgata! Fyndat mycket fint idag! Det var bland annat 40% inne på nästan hela Malene Birger. Helt otroligt! Även Karen Millen hade upp till 50% i nästan hela butiken. Min dunjacka som jag har bloggat om, den var på rea. Nu kostar den bara 2400 kr! Superbra pris! Ni som är sugna på den, gå dit!
 
Hittade även en jättesnygg klänning till nyår. Jag har ångrat mig. Det blir ingen svart klänning i år. Köpte till en fin liten accessoar till klänningen. Nu är jag helnöjd! =) Nu är jag riktigt taggad inför imorgon =)
 

Vilken härlig julafton =)

Har varit hemma hos mammsen och pappsen under hela julledigheten. Vi har tittat på Kalles, ätit massa julmat, druckit glögg och allt som hör julen till. Har fått många fina klappar i år från min önskelista och det jag inte har fått får jag önska mig till min födelsedag! Dock har jag redan hunnit köpa två saker från min önskelista som jag inte fick =) Bland annat parfymen Escada Especially.

Är superglad över mina julklappar i år, men en av dem toppade de alla. Förutom min egen julklapp till mig själv, fick jag nämligen den efterlängtade laptopfodralet till min sötaste Mac =)

By the way, ingen har gissat rätt på vad jag köpte till mig själv i julklapp. Tänkte ge er en extra chans. Gissa innan nyår, får ni en nyårspresent. Utlovar att det blir något riktigt lyxigt =)


Visst är den underbar! =)

Kategori:

Dan före dan före...

Åh imorgon är det julafton. Idag ska det göras köttbullar och julskinka! Det ska bli julmysigt imorgon!! Det är redan julmysigt nu, men imorgon är det ju julafton på riktigt =)=)

Det kommer nog inte hinnas blogga så mycket under juldagarna! Kanske slänger upp ett litet inlägg eller en bild. Vi får se =) Vi hörs då! P U S S P U S S