Jag vill ha samma som pappa

Elion gillar verkligen att se ut som sin pappa. Det ska vara skjorta och pikétröjor. William bryr sig inte så mycket och vi brukar klä honom i mer mönster och färg, då det passar hans personlighet. Elion ville ha samma boxershorts som sin pappa, såna med bred linning upp. Självklart skulle han få det! Hur snygga var inte dessa?!! Älskar verkligen färgen! =)
 
 

Vårjacka

Längtar verkligen till vår! Har redan smygshoppat lite till pojkarna inför den nya säsongen. Vi behöver en hel del förskolekläder, då de har växt en hel del nu under hösten och vintern. Även vardagskläderna börjar bli urväxta. 

Hittade den här snygga jackan på Babyshop.se. Först tyckte jag att den var lite dyr, men övervägde ändå att klicka hem den. Några dagar senare var den på 30%. Det blev klick klick direkt! Det är så konstigt, för den kom ju in som nyheter i deras butik och de rear ut den på deras webshop. Undrar om det är något fel. Inte mig emot, för jag blev jätteglad. Den här är till Elion. Får se vad jag hittar till lillebror =)
 
Du hittar jackan HÄR på babyshop.se =)
 
 

H A Y M A R K E T

Måste bara tipsa er om det här mysiga stället. Gamla PUB stängde ju ner och det har istället byggt ett hotell med underbara restauranger, barer och loungeställen. Välkommen till Haymarket på Hötorget. 
 
 
 
 
 
 
 
 
OBS! Lånade bilder från Scandics hemsida