Livsnjutaren William

Precis som rubriken lyder, så beskriver Willams förskolepedagog honom. Han älskar mat och kan äta lääänge och han älskar att upptäcka nya saker! Här ser ni en fantastiskt fin bild på honom, där han verkligen njuter av sommarvärmen och det härliga vattnet!
 
 

Selfie

Förra året har jag sakta, men säkert gått utanför min comfort zone. Nu testar jag det igen. Jag har sminkat mig sedan jag var 13 år och har sällan gått ut utan smink. Tror nog att jag aldrig har gått utan smink till jobbet. Över ett års tid har jag haft min fransförlängning som har varit helt fantastiskt. Sparar mig så mycket tid, då jag inte behöver sminka ögonen. 

Nu har jag tagit bort mina fransar, då jag har varit så extremt pollenallergisk i år. Det har kliat så mycket att jag inte orkade med mina fransar. Nu när jag har varit van vid att inte sminka mig mer än mina ögonbryn och lite färg i ansiktet, har jag helt enkelt skippat eyeliner, kajalpenna och mascara... Ja, det var inte så farligt! Trodde att jag skulle se lite tröttare ut än vanlgit, men har fått så många fina komplimanger från snälla kollegor =)
 
Jag och min älskade Louis Vuitton Croisette i Damier Azur <3<3<3 Äntligen fick den komma ut från sin dustbag och låda =) =) =)

S O M M A R

Vilken härlig vecka det har varit! Vilket fantastiskt väder! Vi har varit lediga och Mela har varit på besök. Barnen hade saknat henne och tyckte att det var riktigt roligt att hon kom. Som vi alla hade längtat. Vi har hunnit grilla och strosat på stan, ätit massa gott =) 
 
Det har varit sommarvärme och barnen har älskat att vara ute. Livet är så mycket enklare nu när vi bor i hus och kan bara släppa ut dem på gården. Tidigare har det varit lite mer projekt att ta sig ut, när vi bodde i lägenhet. Framförallt när vi skulle ut och cykla att ta med sig alla, åka hiss och ta sig ut. Det är inte riktigt samma sak. Vi har lekt med vattenballonger och sprungit i vattenspridaren. Barnen älskar det!
 
Barnen var så blöta och då kom de fram till att de skulle ha paraply =)
 
Dags för grillkväll igen
 Våra utemöbler kom i rättans tid
 
 Det här med att kasta vattenballonger är ju så roligt. Ska bara hitta en bättre "ballongfyllare".