Grattis min älskade 2-åring

Igår fyllde Elion 2 år! =) Vi firade med tårta, chokladbollar och massa presenter! Det blev en alldeles perfekt födelsedag med bara närmaste familjen. Saknade dock gudfar och gudmor... 
 
 
Finaste Elion! Så lten han var där, en månad gammal. Nu har han blivit så stor, men han är fortfarande min bebis! 

Hur söt är inte denna...

Älskar denna! Köpa eller inte köpa? Undrar hur länge WIlliam kan ha den? Har ju köpt så mycket annat fint som jag vill att han ska ha... åååh.... Synd att den inte gjordes i större än storlek 68. 
 
 

Uppdatering

Tiden går verkligen fort. Elion fyller två år nu på lördag och lillPrinsen har hunnit bli fyra månader!!! Det är så roligt att se de utvecklas. Elion pratar massor nu och William har börjat vända sig från rygg till mage sedan några veckor tillbaka. Jag hade lagt honom i babygymmet och helt plötsligt så låg han på mage och lekte med sina leksaker. Tänk att han redan kan vända på sig. Elion kunde vände på sig när han var ca 4,5 månad och då var det från mage till rygg. 

William är väldigt stark och han vill gärna stå upp. Han klarar av att stå några sekunder. Låter han dock inte göra det så ofta och länge. Är ju rädd om hans rygg, men det är så roligt att han är så stark. Fortsätter det såhär så kommer han sitta snart, hehe... 
 
Vi har varit sjuka, hela familjen med feber, förkylning och hosta. Jag har klarat mig rätt så lindrigt och William likaså. Elion har varit på bushumör och lekt som vanligt, trots feber, men vi har hållit honom hemma hela veckan ändå. Ingen förskola med andra ord. 
 
Gudmor Mela har varit på besök i helgen! K Ä R L E K i massor när hon är här. Vi har gosat och myst, plus ätit massa god mat! Längtar till januari då hon kommer hit igen =)
 
Just nu håller vi på att planera det sista till Elions födelsedagsfika. Det blir inget kalas i år. Känner att vi inte riktigt hinner fixa nåt, och dessutom blir det så mycket firande, med jul och Williams namngivning. Så det blir mysfika med familjen istället. 
 
Nu är jag tröttnos och ska gå och lägga mig. Är glad att jag hann uppdatera bloggen idag. Alla andra kvällar har jag antingen däckat eller gått åt att natta om en sjukling Elion eller ammat William (utvecklingsfas, vill äta hela tiden och ligga hos mig). Igår sov båda helt ok och jag hoppas att det övergår till normala nätter nu =)

G O D N A T T
 
Min Plutt