Pigg & Glad

Yay! Äntligen är jag piggare. Har varit så trött och dåsig i flera veckor nu. Däremot har jag råkat ut för en muskelinflammation i och med att jag har hostat så förbaskat mycket. Gör fortfarande väldigt ont när jag hostar. Som tur är hostar jag inte lika mycket längre.

Haft en underbart långhelg med mamma och pappa på besök. Vi har bland annat varit på båtåka och spridit Farmors aska! Mådde lite så och så under resan pga smärtan, men annars hade vi det väldigt mysigt tillsammans med övriga släkten som oxå var med.

Det är skönt med långledighet. Längar efter semestern som börjar slutet på Juni =)=) Längar till Juni överhuvudtaget!=) Typ allt händer i då! Allt roligt =) Kommer få en underbar start på semestern med andra ord! =)


Söta Misse =)


ZzzzZZzZzzzzz...

Går det att vara tröttare än tröttast. Det enda jag gör när jag kommer hem är att sova. Förstår inte hur en människa kan sova så många timmar i sträck. Det är verkligen det ända jag gör. Nej, förresten... jag hostar oxå! Den ständiga hostan som retar gallfeber på mig. Visserligen så somnar jag inte vid skrivbordet för att jag hostar hela tiden. Den här tröttheten och jobbiga hostan får verkligen gå över snart... Vill verkligen njuta av våren och det underbara vädret! =)


Någon mer som känner igen sig?

Glossybox #4

Jag kom på att jag glömde blogga om förra boxen. Vet att många är nyfiken på vad jag har fått, i och med att alla verkar ha fått olika. Jag fick helt ok grejjer faktiskt. Roligt att jag fick Burts Bee nagelbandskrämen, men jag förstår att det inte alltid är så roligt med repriser om man råkar få samma, särskilt om det är något man inte vill ha.
Jag har hittills varit supernöjd med mina boxar. Har verkligen fått grymma produkter, men den här månaden blev jag lite besviken. Jag förstår att man inte kan välja sina produkter och allt är som en överraskning. Däremot tycker jag ändå att produkterna ändå ska matcha ens profil. Många blir upprörda och ledsna för att de har fått "fel" färg på nagellack eller produkter de inte använder.
 
Jag har då alltid försvarat Glossybox om att det handlar om att testa någonting nytt. Jag kanske inte heller var stormförtjust över min blågröna eyeliner, men det var ändå roligt att testa. Jag hade oxå velat ha ett rosa läppglans istället för någon annan färg jag vanligtvis inte skulle köpa.
 
DÄREMOT! Däremot tycker jag inte att det är ok att skicka med silverschampoo för blont och grått hår när jag har mörkt, nästan svart hår. Hur tänkte de där? Inte ska jag testa shampoo för något som inte är anpassat för min hårtyp?!
 
Sedan blev jag väldigt glad att jag fick Garniers BB-cream som är så omtalad, men i färgen Light! Och inte hade jag fyllt i min profil att jag är så ljus som light. Har dock inte testat produkten, så det kanske går ändå. Just nu känns det som om jag har fått en blond och ljus tjejs box! Kanske bara har blivit någon miss?? Eller??
 
Vad fick ni i era boxar?

 
 
Uppdaterar inlägget med bild när jag har fotat =)