Sjuk...

Har jobbat några dagar nu och idag är jag sjukskriven. Har fått nåt virus i kroppen, men det var inget farligt och ska gå bort av sig själv om någon vecka. Hoppas att jag mår bättre snart, just nu är det jättejobbigt. Var hos läkaren idag och trodde att han skulle ta några prover, men det gjorde han inte. Han sa bara att det skulle försvinna och att jag bara skulle ta det lugnt.... 

Nu ska jag titta på film.... finns inte så mycket annat att göra =)

Kategori:

Back in town

Kom hem igårkväll och var supertrött. Hade rest i nästan åtta timmar! Vi fastnade i Norrköping, för att Göta Kanal-bron hade fastnat och tåget kunde inte ta sig vidare till Linköping. Fick åka buss som tog hundra år.

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Börjar egentligen tidigare idag, men soov liiite för länge för att jag var så trött. Får ta igen det där! Vi öppnar inte förrän 10 i alla fall... Vi hörs PUSS!!!

Fria påfåglar och sand mellan tårna

Åh det var så mysigt. Har äntigen fått se stranden och bada i saltvatten. Det har varit så bra väder nu den här veckan, så det vore synd att missa stranden. Vi var på "lilla holmen", som är en badstrand, men alldeles intill har de en liten park med frigående påfåglar. Det var så coolt att stå så nära en påfågel. Tog massa massa bilder!

Nu har vi suttit på Indigo, på uteserveringen och druckit rosé. Ikväll ska vi leka fjortis och stå utanför festivalområdet och lyssna på musik och dricka alkohol, haha.... det är ju festival här på Åland =)