Skumt

Just nu verkar min blogg se konstig ut. Menyn på vänster sida verkar komma fram varannan gång som jag uppdaterar sidan. Går inte att spara mina ändringar jag gör i min kodmall. Jätteskumt. Kanske är min webbläsare som är fel eller så är det störningar på blogg.se... jag vet inte riktigt. När jag trycker F5 några gånger så ser bloggen rätt ut ibland och konstigt ut ibland. Hur ser det ut för er??

Vi två ska bli tre =)

Roligt att höra att ni såg vatten i glaset och min fina kula! Ja, det stämmer ju! Vi ska få en Knodd! =) Vi är jättelyckliga och allt känns helt underbart. Det har hittillsvarit en mycket spännande tid och det börjar kännas mer verkligt för varje vecka som går att vi faktiskt ska bli föräldrar. 
 
Nu kanske ni förstår varför jag inte har bloggat, varför jag har varit trött och så. Sedan vi fick reda om vår lilla Knodd har jag inte kunnat tänka på något annat, vilket gjorde det extra svårt att blogga. 
 
Inte förrän i vecka 12 berättade vi och de första som fick veta var mina föräldrar. Vi ville så gärna berätta för alla nära och nära, men vi ville verkligen inte ta det via telefon, sms, facebook osv. Det bästa var ju att träffa alla och berätta om den otroligt glada nyheten. Så vi försökte hålla det hemligt ganska länge. Magen hann ju växa en hel del innan jag hann träffa de flesta. Det var lite oväntat att jag helt plötsligt hade en mage som putade ut. Till exempel en av mina närmaste vänner Mela som fick veta när hon var här i slutet på juni. Då var jag i vecka 18! =) 
 
Hur började det hela då?
 
Jag hade en väninna här på besök i mars och vi skulle ut och äta, dricka lite och bara umgås hon och jag. Just den kvällen vi skulle ut och äta middag så kände jag inte för att dricka alkohol. Dagen därpå så reagerade jag jättestarkt på den parfymen hon hade. Det luktade verkligen inte gott och jag mådde jätteilla. Ändå så förstod jag inte varför, men veckan därpå när mensen inte dök upp så testade mig. Ja, det var ju det där fina plusset!!!
 
Jag mådde jättebra fram till vecka 6 och efter det ända fram till vecka 11 mådde jag verkligen skit. Tänk er bakfylla, åksjuka och magsjuk samtidigt. Jag har nog aldrig spytt så mycket som jag gjorde under den tiden. Allt luktade superäckligt och det var en pina att ta tunnelbanan till jobbet varje dag. Mina kollegor luktade verkligen inte rosor, utan äcklig parfym. Röklukt, kaffe, och svett var bland det värsta jag visste. Jag ville inte äta något, inget var gott förutom inlagda rödbetor och potatis. Sedan hade jag en enorm craving efter Sprite. Jag som aldrig dricker läsk!
 
Sedan var tröttheten så påtaglig att det inte gick att undvika. Jag var ständigt trött och det var jobbigt på jobbet. Jag somnade så fort jag kom hem, vaknade en stund för att äta och sedan ville jag sova hela kvällen och natten. Det var helt omöjligt att hålla sig vaken hur mycket jag än sov.
 
Jag trodde aldrig att det här skulle gå över, men nu mår jag faktiskt jättebra. Jag är lite trött ibland, orkar dock inte med så mycket fysisk ansträngning, blir lätt andfådd, men överlag så mår jag bra. Det är sällan jag mår illa numera. Mest när jag har ätit nåt jag inte gillar eller om jag har ätit för mycket. 
 
Jag vill tacka ALLA som har varit så otroligt gulliga med kommentarer och gratulationer. Nu när det inte är en hemlis längre, kommer jag att dela med mig av denna underbara tid som är kvar tills Knodd kommer ut till oss, beräknat den 1 december =)
 
 
Jag i vecka 10 
 
 
Jag i vecka  22.
 
Om ni undrar varför tatueringen bara syns på ena bilden och att jag inte har någon vigselring på mig, så är det för att bilden var tagen från min högra sida och så har jag spegelvänt det. Alla bilder efter det var det taget från min vänstra sida och för att det blev lättar att jämföra bilderna sen, så valde jag att vända på vecka-10-bilden =)
 

Snart fredag =)

Då har jag snart jobba en vecka. Känns väldigt bra att komma tillbaka. Det är rätt lugnt på jobbet så det har verkligen varit en mjukstart. Precis vad jag behövde. Har mest kollat mail å så. Börjar faktiskt komma in i vardagsrutinerna igen. 
 
Trots att sommarvärmen har varit rätt så frånvarande i år, har jag och min Prins verkligen haft en underbar semester, där vi har tillbringat massa tid tillsammans med nära och kära. Det blev ingen utlanadsresa denna sommar. Prioriterade att träffa släkt och vänner. De flesta bor ju inte här och faktiskt ganska långt borta. Lite tråkigt, för jag skulle vilja ha alla nära mig. 
 
Är hemma just nu. Ska till tandläkaren. Tydligen så pajjade min tand och den behöver rotfyllas. Låter inte särskilt roligt. Är det någon som har någon erfarenhet kring detta? Jag är lite nojjig av mig och dessutom har jag lite tandläkarskräck. Tycker att det är obehagligt att de stoppar in konstiga saker i munnen på mig. Dessutom smakar allting päckel och jag får så lätt kväljningar. Nödvändigt ont, så jag måste dit idag! Vill nu bara få det hela överstökat! Det kommer inte bli en billig historia heller, gissar jag på... 
 
Önskar er alla en superbra dag! P U S S & K R A M
 
 
 
Bjuder på en söt bild på lilla Misse