Alla ni som är nyfikna!

Tycker ni att jag är för hemlighetsfull och kryptisk på bloggen??!! Ibland vill man bara inte berätta allt för hela världen även om det råder väldigt mycket lyckorus i mitt liv just nu =)

Det mest aktuella lyckoruset är att jag har fått en kvalificierad heltidstjänst och idag skrev jag på ett anställningsavtal. Det var ett underbart ögonblick! Efter att ha gått på två intervjuer och genomlidit "tystnad" i ett par dagar, ringde de äntligen och gav mig tjänsten! =) Jag ska alltså börja jobba på en storbank i centrala Stockholm! =) Det är dock väldigt tråkigt att sluta på mitt nuvarande jobb och imorgon kanske blir min allra sista dag!

Som jag berättade nyligen så händer det lite andra saker i livet som gör mig väldigt glad! =) När dessa saker blir aktuella kommer jag att berätta det för er oxå! =) Det är absolut inga stora saker, men det är två saker jag har sett fram emot väldigt länge att få göra.

Jag vet att jag periodvis är dålig på att uppdatera bloggen och att jag är dålig på att svara på både mail och kommentarer! MEN det betyder inte att jag inte uppskattar era mail och kommentarer, så skriv gärna en rad eller två om ni har något på hjärtat! =)=) P U S S P U S S


Ny kalender & Nytt block till mitt Nya Jobb
Båda är från Ordning & Reda

Susanne:

Grattis grattis!!

Vad roligt för dig, fina rosa saker du köpt till din nya tjänst¨!

Kram

Susanna:

Grattis till jobbet, måste kännas skönt :)

GwanGwan:

Grattis!!!!! Va gött att du har fått ett sådant bra erbjudande.

Anna:

Grattis till jobbet! Vad är det för tjänst?

FON:

Grattis Grattis! :)

Nathalia:

Grattis igen från mig gumman.

När börjar du på ditt nya jobb?

Kram till dig från mig.

Kommentera inlägget här: