Glossybox Event

Det är Pride-vecka och Glossybox hade ett event på Kungsan i fredags! Vad trevligt tänkte jag. Sällan det händer saker inne i stan, under arbetstid så man hiner kika in på under lunchen. Drog med min fina kollega Anna på detta trevliga event. 

Om man taggade de på stories på Instagram, fick man plocka ihop sin egen goodiebag. Det bjöds på bubbel, godis och man fick styla hår och plocka ögonbrynen gratis (Rapdide). Vi skrev upp oss på listan, men det var så lång lö. 

Det hängde rosa söta paraplyer precis vid ingången och vi frågade om man kunde köpa ett sånt. Hon som var där var väldigt schysst och sa att de endast var till de som signade en prenumeration. Däremot om vi råkade få med ett ut när vi gick, så skulle hon låtsas som att hon inte såg =) haha... Jag och Anna grabbade tag i varsitt paraply och gick ut. Passligt, då det kom en rejäl skur sen. 

Vi lunchade efteråt på NK, blev en supergod thaisallad med räkor =) Mumma! Anna gick tillbaka till jobbet och jag åkte vidare till Fältan. Jag slutar ju klockan ett på fredagar, bara det att jag har haft sååå mycket att göra hela det här året att jag aldrig gått hem då. Nu passar jag på nu när det är mycket lugnare på jobbet =) Jag köpte en present på Jackie och sedan åkte jag hem för att hämta barnen tidigare. 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: