Danny Saucedo

Jag är fortfarande hög på Danny efter gårdagens show. Det var det bästa jag har sett på väldigt länge. Det var så otroligt intimt och personligt, samt fantastiskt roligt och överraskande på alla sätt. Scenen var helt magiskt med alla dessa tekniska finesser! Wow! Allt var så proffsigt gjort och Danny, han var ju helt Amazing! 
 
Vi kom dit strax innan 12 och trots att det var mitt på dagen, så fick vi väldigt mycket kvällsfeeling. Vilka superbra platser vi gick! Hamnade bredvid ett blivande pensionärspar och var väldigt trevliga. Hade trevliga samtalsämnen med de under två timmar som vi åt en trerättersmeny. 
 
Vid kl 14, började showen! Det var nästan så att man glömde bort att vi var på Hamburgerbörs. Det var inte stort, ,en scenen var så storslagen. Senast jag kände såhär WOW, var när vi var på Beyonce! =)
 
Jag har skrattat, gråtit, hoppat, dansat, skuttat och bara njutit varje minut! Jag måste se den här igen!!!! Det var så bra och vet ni vad? Jag var så nära, så nära, så nära hela tiden och till slut fick jag en high five från Danny <3

Ni som inte har sett den! Se den NU!
 
Jag och min fina fluffiga kjol =) Älskar min outfit
 
Det var väldigt god mat, framförallt var det väldigt nyttig mat
 
Kolla va nära vi var
 
Den rörliga scenen - väldigt häftigt
 
Känslor 
 
Här var han någon meter ifrån mig
 
Natalia Richardson:

Så kul att läsa,att du hade en sån trevlig och kul. Dag ihopp med din prins,kram.

Kommentera inlägget här: