Ont i mammas hjärta

Har blivit ordinerad att inte bära tugnt närmaste fyra veckorna. Hur ska detta gå? Prinsen min är ju hemma, så han kan ju hjälpa mig med allt som jag inte kan göra, men HUR ska jag förklara för Elion att jag inte får lyfta eller bära honom?? 
 
Det har gått bra sedan vi kom hem från BB. Har inte hamnat i någon situation där bara mamma duger att bära, men så hände det till slut. Det gick inte längre att undvika längre. Bebisen ville ha mat och jag skulle precis börja amma, då Elion samtidigt ville att jag skulle bära honom. Jag försökte förklara för honom att bebisen behövde mat. Det har ju han förstått tidigare (att bebisen äter från mina bröst), men idag ville han verkligen till mig. Han grät hysteriskt och blev alldeles svettig. Håret var genomblött och han var helt förstörd. Prinsen kunde inte trösta honom. Det enda han ville var att komma till mig. Ingen förklaring godkändes... 
 
Det var så hjärtskärande och tårarna bara rann från mina ögon. Som tur var bebisen nöjd med en liten stunds amning och jag kunde krama om Elion och han fick sitta i mitt knä. Oj, så hårt han höll i mig! Där satt vi i soffan och kramades läääääänge. Mammas hjärta!!!!!! 
 
 
Kommentera inlägget här: