Fortfarande väldigt snuvig

Usch... inte alls roligt! Fick ställa in kvällens aktiviteter idag, för att jag känner mig rätt krasslig idag oxå och jag brukar må som sämst på kvällarna. Nu ska jag ner till brevlådan och hämta lite post. Förhoppningsvis är det något som kommer göra mig glad. Igår kom det i alla fall ett mycket trevligt mjukt paket till mig =)
Kategori:
GwanGwan:

Väskorna är äkta, de är prover som företaget skickar ut till andra företag och när de får tillbaka de, så måste de göra av sig med de. Det är därför de har utförsäljning!!



Näää det är nog inte du som har fått dålig syn. Det är lite dåligt med transparens. Jag funderade på att ändra stilen och tjockleken där också, men jag har inte kommit på hur jag ska göra bara.



Beställde nyligen hem I.D bare minerals smink för 600 kr, är lite fattig just nu, så jag ska se om Jimmy är snäll och vill köpa en sådan till mig, annars önskar jag mig det till julklapp bara! Hehe..



Du får krya på dig!!! Jag försöker hålla mig frisk, men det verkar inte gå så bra. Det är för kallt!!!

Emma:

Krya på dig gumman! Hoppas du fick nått roligt i posten :) Puss o kram

jenn:

SV; åh vad bra att du säger så :D Nu känner jag att jag verkligen vill ha den :D

GwanGwan:

Visst är det bra att ha dubbelt av allting? Jag har trippel av allt i vissa fall. 1 kit hos päronen och 1 hos Jimmy, sen har jag också hemma också!.. Suck..men nu har de redan skickat iväg paketet såg jag. Wiiiiiii, så när jag ska hem nästa vecka så lär jag få paketet!! Yes Yes Yes! Jag hatar verkligen att vänta.

Kommentera inlägget här: