Ventilering... ibland behövs det...

Jag börjar bli ganska så trött på att höra att "allt ordnar sig". Grejen är att allt ordnar sig inte alltid och ordnar sig inte alltid på det sättet man vill. Det har ju hänt en del tråkigheter under planeringens gång, som vi har fått ta tag i och komma på lösningar.

Jag förstår att det inte hjälper att skälla på folk eller att bli hysterisk ledsen över tråkigheter. Saker och ting går inte att få ogjort och man löser inga problem genom att skälla på folk,  men som brud är det så himla frustrerande att inte få vara ledsen när någonting går snett... särskilt vid de tillfällena där det är andra som har ställt till med problem. I det fallet skulle det verkligen uppskattas lite mer ödmjukhet och förståelse. Självklart förstår jag att olyckor kan hända och att det inte är meningen att göra oss ledsna överhuvudtaget...  Men det är tyvärr VI som får ta konsekvenserna för andras "misstag".

Många kanske tycker att jag blir onödigt ledsen på småsaker, men vissa saker är ingen småsak för mig. Det är vårt bröllop och vårt livs viktigaste dag!!! Då vill ju vi att det ska bli precis som vi vill, eller har jag helt fel? Problem kan förhindras genom planering och bra framförhållning. Vi är i alla fall glada att det har funnits flex här och där för att ordna upp de tråkigheter som har inträffats. Vi har verkligen uppskattat att folk har hört av sig när det har varit något. Hellre att ställa en fråga för mycket, än att anta saker och ting. Vi ser hellre att alla problem tas upp INNAN bröllopet, än att få höra det ena och det andra tråkighet efteråt.  

Nåja, nu ska jag inte låta nedstämd och ledsen! =) Inte meningen att "klaga".... (ironiskt nog att jag ens ursäktar mig för mina egna känslor). Det är bara tre dagar kvar till bröllopet och nu när jag har fått ventilera mig känns allt bra igen =) Jag ser verkligen fram emot denna stora dag. Undrar om hur vår tårtlevarantör löste med detaljerna på tårtan? Det ska bli mycket spännande att se. Det ska bli superroligt att få fira allt det här med alla nära och kära. Mela Sötnosen kommer hit redan imorgon =)=)=) Ser verkligen fram emot det... och hon får vara med och hämta hem min brudklänning!!!3 dagar kvar =)

Numera Fru Saannis med bebis i magen <3:

Vi valde den dagen eftersom det var vår förlovningsdag och betyder väldigt mycket för oss! Och tur var väl lite det eftersom jag precis kom i klänningen =) Vi har inte bestämt någon honeymoon ännu. Vi tycker att barnet får bli minst 1år innan vi åker iväg. Vart hade ni själva tänkt resa? Kram

Mela:

Och här är jag väl en av dom som ska "ta åt sig" antar jag? Självklart förstår jag att du vill att allt ska va perfekt, och för att det ska bli det måste man ha framförhållning och inte tänka att allt ordnar sig. Men jag har (och skulle aldrig) med flit göra några "misstag" som du kallar det. Man är inte mer än människa, och som du inte ska behöva be om ursäkt för ditt "klagande" ska jag inte behöva be om ursäkt för mina så kallade misstag. Jag är helt övertygad att det kommer bli en helt underbar dag, för er och för oss alla :) Nu ska vi ha kul ju! Istället för att säga att allt ordnar sig, säger jag istället: vi ordnar det här tillsammans! :) Jag ringer dig sen.. Pusssss

Sessan is bride to be:

Mela: Jag vet att du skulle aldrig med flit göra mig ledsen... såg att jag uttryckte mig lite tvetydigt i inlägget(ändrat det nu).Vi ordnar det tillsammans, det låter underbart!! Jag är oxå övertygad om att det kommer bli en perfadag =) Ville som sagt bara ventilera mig... så många som har gjort mig nojjig nu...Puss =)

carro:

Åå va snygg blogg du hade :D

Ida:

Lycka till tjejen på eran STORA dag :)

Jag längtar efter att få se alla bilder på dig o klänningen, buketten och tårtan!!hihi du måste va nervös nu med så få dagar kvar!

De kommer bli superfint med allt ni har fixat med!

Perfekt tror jag iaf!!

DILAN:

Ha en trevlig kväll!

Meryem:

Nu är "problemet" löst gumman och som du säger ska vi ALLA ha superroligt på lördag!!! =)=). Så som vi alla har längtat!, vi ska njuta av allt och festa festa festa!, thihi.Puss puss <3<3

Fru Evelina:

det kommer bli bästa dagen nånsin för er, jag lovar! gifta blir ni ju oavsett om inte allt är helt perfekt! Men, det kommer kännas perfekt oavsett vad!!

grattis i förskott och välkommen till frulivet! Nu ser jag fram emot en liten sessanbebis =)

Kommentera inlägget här: