På Stan Med Suze

ICHIIgår träffade jag Suze... gick på stan och lunchade. Suze ville shoppa upp sina presentkort som hon hade fått i födelsedagspresent... haha, hon frågade precis rätt person! Vi var inne på Sisters och hon fick prova oändligt många plagg =) Suze är väldigt svårflirtad av vad det gäller kläder och när jag äntligen fick henne att köpa något, var det nästan sensation... =) (inget illa menat, Suze =) )

Jag skulle INTE shoppa efter fredagens gå-på-stan-med-Prinsen. Hittade en jättesnygg jeanskjol men lämnade faktiskt tillbaka den (det var jobbigt), för att jag hade hittat världens snyggaste trenchcoat! Äntligen har jag hittat min vårjacka.... sååå snygg! Lagom i pris och satt perfa! 

Nu är jag jätteglad.... längtar jättemycket tills jag kan använda den! På tisdag ska jag i alla fall ha min nya gråa kjol, om det inte blir för dåligt väder!

Kan det bara inte bli vår snart! Fast då är det ju oxå närmare Beach 2007... ligger i som fan just nu med träningen! Iår SKA det bli beach 2007 för mig! Idag har jag tränat på morgonen och känner mig lika lycklig varje gång!

Nu ska jag spela Nintendo 8-bitar, Mario 3 och njuta av min sista ledighet då den nya kursen börjar redan på tisdag!

Puss på Alla Sötnöss därute....