Saint Laurent

Jag har goolgat, youtubat och verkligen gjort research samt skickat vänner i Paris och Barcelona för att klämma och känna...

...Tada! Låt mig presentera - YSL Toy Lou Lou mini bag! Jag är så nöjd! Strax innan höstlovet klickade jag hem den från ysl.com. Var helt orimligt att sitta hemma mellan 9 och 19, bara för att vänta på leverans och hade hoppats på att den skulle när jag var ledig. Efter mycket bråkande med UPS, kom äntligen leveransen! 
 
Trots sin lilla storlek, rymmer den allt jag behöver utan att det ens blir trångt. Väskan i sig är väldigt lätt, vilket var en av de viktigaste kriterierna. Många väskor väger redan massor, innan man ens har lagt någonting i dem. Den här har flera användbara fack och jag är sååå såååå glad över mitt beslut. Återkommer med en riktig recension när jag har använt den ett tag! =) 
 
 
Som i en youtube-video skulle ha sagt "This is my new mini bag from Saint Laruent, in black with gold hardware...." hahaha... nästan så att jag måste göra en såndär unboxing-video eller "what fits in my bag" =) De är vädligt användbara i research-syfte =) 
Kommentera inlägget här: