Ibland så händer det...

Jag vet att jag har varit frånvarande sedan september. Det har varit mycket och livet har bara fortsatt. År 2019 var ett tufft år, då jag inte riktigt har trivts på jobbet. Jag älskade mitt jobb och mina kollegor, men det har inte varit så enkelt när jag inte känner att jag längre utvecklas. Så det var helt på tiden, att jag hittade ett nytt jobb. 

Trivs så enormt bra. Fantastiska kollegor och en chef som verkligen stöttar, peppar och låter mig utvecklas. Även om jag bara har varit där i sex veckor, så har det hänt mer än vad jag har gjort på SEB sista halvåret. 
 
Elion har fyllt 7 år! Min förstfödda. Det är så svårt att förstå när han blev såhär stor. Vissa dagar är han som en tonåring. Jag ställs inför nya utmaningar lite då och då och vissa saker kom tidigare än jag trodde. Som tur är, är han världens mest resonliga person och det bra att prata med honom. Det är ibland så svårt, när kompisar kommer med nya influenser och han måste få lära att hitta sig själv. 
 
William är trött på förskolan och ser fram emot förskoleklass. Snart har jag två skolbarn! Yikes! Han är så rar och kramig fortfarande. Han är vår solstråle och sprider så mycket glädje här hemma. Så mycket idéer och konstigheter som han säger dagligen, är ju bara för roligt. Han har utvecklats massor sedan i somras. Nu börjar han knäcka läskoden och kan läsa korta ord och skriva går det till och med bättre. 

2019 avslutades med en väldigt mysig jul. Måste vara den mysigaste av de alla. Nissedörren hade vi i år igen, och istället för julkalender, så körde vi på med Nissebus. Detta uppskattades massor av både oss själva och barnen. Så roligt när vi klädde hela julgranen med toapapper och barnen var så förvånade över vad "tomtenissen" hade gjort... haha... 
 
Vi tittade första gången på Kalles. Vi har försökt varje år, men inget barn har varit intresserade och ville inte titta. I år satt de fastklistrade genom hela programmet. Det var så mysigt att det bara var vi fyra =)

Firade nyår med Charlotta och hennes pojkvän. Barnen älskar honom. Det var också väldigt mysigt. Vi och barnen, spelade spel och åt god mat. Barnen slocknade som vanligt strax innan åtta och vi fortsatte spela och firade in tolvslaget <3 Tänk att Charlotta har varit hos oss i snart fem år! Det är jättelänge. Älskade Charlotta! Så mycket som hon betyder för oss. 
 
Har så mycket att se fram emot under 2020. Jag har bestämt mig för att i år är mitt år!!! 
 
Kolla va fina mina blommor jag fick när jag började på mitt nya jobb. 
 
Mina hjärtan
 
Myysigt
 
Söööööt
 
Bästa julafton