En helt vanlig onsdag

Idag har jag äntligen tagit mig tid till att ta mitt cellprov. Har fått kallelsen sedan förra året i december, men har verkligen inte prioriterat det. JAG VET! Jag borde ha gjort det... så nu äntligen är det gjort! Träffade min gamla barnmorska också. Fick fina minnen från när jag var gravid =)
 
Tog det lugnt på morgonen och åkte sedan in till jobbet. Systemet låg nere, så jag passade på att rensa ut gamla mail. Jag måste säga att jag har världens bästa struktur på mina mail, men sedan sparar man många mail som inte är så up to date längre. Skönt att det är gjort. 

Jag har världens bästa jobb! För fyra år sedan skulle säga att jag hatade att gå till jobbet. Det var inget fel på själva jobbet, men jag hade en dålig chef. Det gör så himla mycket att ha riktig bra chef, När jag skulle börja jobba igen efter min mammaledighet, vågade jag ställa lite krav. Jag vägrade att gå tillbaka till min gamla tjänst och fick chansen att börja på ett annat kontor, med en ny tjänst. Det var ett tidsbegränsat uppdrag jag fick och förhoppningen var att jag skulle trivas och kunde sedan vara kvar. 

Vilken tur jag hade! Jag hade verkligen kommit rätt! Vår chef är den bästa! Hon har pondus, hon får saker och ting att hända och hon stöttar gruppen! Hon stöttar mig och jag har så extremt mycket förtroende för henne! Blir nästan lite stressad över att jag vet att hon kommer gå i pension om fem år!!! 
 
Får berätta lite mer om VAD jag gör en annan dag... Nu blev nämligen min Prins klar med den sista packningen. Imorgon lämnar han Sverige och åker på konferens i några dagar. Får se vad jag och barnen hittar på =)
 
När Prinsen min är borta, betyder det att jag får både lämna och hämta från förskolan =)
 
Så mycket spring i benen på dessa två =)