Semestertider & bröllopsdag

Nu har vi haft några veckor semetser redan och vi har gjort massa roligt. Vi har bland annat varit i Kalmar och hälsat på vår andra familj, familjen Carlsson/Lundberg och vi har varit hos barnens farmor och hennes Gunnar. Vi har även varit hos mina föräldrar, där barnen har fått fri tillgång till vattenlek, det vill säga använda vattensprutaren hur mycket som helst. Där kan man också bada i uppvärmd pool och morfar har hittat på så mycket bus med pojkarna. 
 
Nu i dagarna har vi varit på Kolmården! Jag och min Prins firade vår sjunde bröllopsdag och vi ville göra någonting riktigt roligt tillsammans med barnen Så vi bokade två dagar på Kolmården och sov på Vildmarkshotellet. Det var supermys. Vi har haft riktigt tur med vädret. Bara några enstaka regnskurar, men vi hann med allting vi hade på listan. Att få träffa Bamse och gänget samt åka linbana var det mest spännande, tyckte barnen. 
 
Sju år som man och fru <3 Tänk va tiden går snabbt. När vi gifte oss 2009 hade jag inga tankar på barn och det nästan skrämde mig lite. Sedan kom den där barnkänslan och vi ångrar inte oss en enda gång att vi valde att bilda famil. Nu har vi två underbara Prinsar som betyder allt i hela världen!
 
Krama Skalman 
 
Äta stora glassen! Elion beställda vit glass med strössel, men efter att ha ätit toppen av glassen ville han inte ha mer. Lillbrorsan fick lite strössel, men var sedan nöjd med sin piggelin. 
 
Elion har inte åkt vagn sedan han var två år, men på sista tiden har han börjat tycka att det är roligt. William har däremot tröttnat och vill stå på ståbrädan. Ombytta roller. Däremot tyckte vi att det var absolut smidigast att göra om vagnen till dubbelvagn (går att göra så med vår vagn) nu när vi var på Kolmården. Trötta små ben och vilopauser och det var så lätt att ta sig de långa sträckorna. 
 
Mumsa-glass bild nummer 2 
 
Krama Bamse - Som de har längtat!
 
Dunderhonung med några godbitar i =)
 
Passar in i naturen =)
 
Paus i bilturen. Melonglass ville Elion ha
 
 
Ett försök till familjeselfie. Det här var den bästa bilden
 
Sedan fick någon annan vänlig själ ta en bild på hela familjen =)