Elions 4årsdag

I tisdags fyllde Elion 4 år! Tänk att han har funnits i våra liv i fyra år! Inte visste jag att man skulle få uppleva så mycket kärlek när man fick barn. Elion har varit hur snäll som helst sedan han föddes. Än idag är han väldigt snäll och sympatisk. Han är väldigt omtänksam och hjälpsam. Det bästa han vet är att göra "sysslor", allt från att hjälpa till att packa upp varor när vi har varit och handlat till att städa undan sina leksaker. 
 
Nu är Elion fyra år och han är så duktig på så mycket! Han har blivit mer som ett "vanligt" barn. När han var 2-3 år ville han aldrig bli skitig. Han var så himla försiktig i allt, men numera vågar han utmana sig själv lite mer och springar, klättrar och stojjar, precis som vilken 4åring som helst. Det är med glädje at se honom utvecklas. 

Han hade önskat sig en radiostyrd bil i present och självklart fick han det. Däremot älskade han spikplattan bäst. I säkert två timmar satt han och pysslade med den. Det är en korkplatta, där man kunde med riktiga små spikar, spika ihop olika bitar som bildade t ex en traktor, en bil mm. Han kände sig sååå stor, just för att han fick spika på riktigt. 
 
I lördags hade vi kalas för de allra närmaste + en bonuskompis. Vi har lärt känna tjejen som kör hemglassbilen. Världens raraste person och varannan onsdag hälsar vi på henne och vi har lärt känna varandra!
 
 
Förra året körde vi superheroes-tema. I år blev det bilar med retrokänsla. Det var en riktigt mysig med tårta och godsaker. Vi hade blåst upp heliumballonger och köpt en riktigt popcornmaskin. En sån retro som man har på bio, där popcornen poppar ut och studsar omkring! Barnen älskade den! Det blev även lottdragningen och ALLA fick en goodiebag. De som stannade kvar på efter kalaset bjöd på vi på hembakat pizza. Prinsen hade verkligen lyxat till med massa gott till pizzan. Räknade att det var tolv olika topping, mumma =)
 
Lyckat kalas med andra ord =) Var så uppslukad av alla glada människor och framförallt barnen, så jag fick inte så många bilder. Har fotat så mycket i mina dagar och många gånger är man inte lika närvarandra, för att man så gärna vill dokumentera. Igår var det verkligen en sån dag jag bara ville vara där och vara i nuet. Så idag det mer lite throwback-bilder istället =)
 
Älskade människa! Jag älskar dig till månen och tillbaka, tusen gånger om! 
Min fyraåring =)
 
 Fina tårtan från Cakerush
 
Popcornmaskinen
 
 
En liten Elion, vad kan ha varit där... tre månader?!
 
Elion 1-årsdag
 
Inte många dagar innan Elion blev storebror
 
Elion 2årsdag
 
Elions 3årsdag