Vattkoppor

Det här med vattkoppor kom verkligen inte lägligt. Inte för att vabb överhuvudtaget har bra tajming, men just dessa två veckor har allt krockat. 
 
Elion fick en prick förra tisdagen och vi trodde mest att det var nåt myggbett som han hade kliat sönder. Han var lite varm på natten, men på onsdagen vaknade han och mådde bra. På torsdagen hade han lätt feber och när vi bytte om såg vi flera prickor. Då insåg vi att han hade vattkoppor. Sedan blev han något prickigare. 

Det konstiga är att han inte alls vara besvärad över prickarna. De kliar inte heller massor och han har sovit bra, ätit bra och är hur glad som helst. Det är nästan lite jobbigt att vara hemma när han inte känns "sjuk". Vi är väldigt tacksamma över alla som har ställt upp den här veckan. Charlotta har varit här lite mer än vanligt och imorgon kommer min vän Nina att vara med Elion. Såklart hade jag stannat hemma om han hade mått dåligt, men just nu känns det jobbigt att vi själva ska vara i karantän. 
 
Elion har byggt Lego och är så stolt över hans Star Wars skepp. Vi tänkte att detta skulle hålla sysselsatt lääänge, men han blev klar efter en dag. 
 
William verkar inte vara smittad, men det kan ju dröja upp till 20 dagar innan man egentligen vet. Han är hur som helst väldigt glad, men vill också ha vattkoppor säger han. Han vill också vara hemma som Elion. Vi får väl se =)
 
Min dator på jobbet la av. Hårddisken var trasig och min profil var borta. Allt var kaos på jobbet. Kom inte inte in på något, och supporten var seeeg. Jag var borta på utbildning (har precis börjat min 2,5 månads långa kurs, weeee). Det är såå mycket att göra och jag ligger efter. MEN, jag är glad att vattkopporna inte var värre än så och det har flutit på så bra. 
Här sitter William med sina "antenner" och bygger Lego. Så fokuserad =)