Välkommen vecka 32

Igår gick vi in i vecka 32! Gah, tiden går väldigt fort. Om sju veckor kommer Mini! Vi har nämligen fått ett datum på vårt planerade kejsarsnitt. Ja, det blir kejsarsnitt även den här gången, men som sagt är den här gången planerad. Förra gången slutade det med akut kejsarsnitt och det var lite turbulent, men allt gick jättebra! Jag hade inte ens ont efteråt. Bara lite stram och lite öm när Elion sparkade på mig, hehe...
 
Jag känner mig fortfarande väldigt smidig, men måste ständigt röra på mig och byta ställning. LIgger eller sitter jag för länge på samma sätt, så blir jag jättestel och får lite ont här och var. 

Jag gillar verkligen inte mat. Har verkligen jättesvårt att äta. Många har påpekat att jag bara pillar i min mat. Jag äter ungefär lika stora portioner som Elions. Däremot är jag väldigt sugen på glass! Mumma! Det bästa jag vet just nu. 
 
Jag har fortfarande väldigt svårt att greppa det här med att vi ska ha en bebis. Undrar hur mycket av det Elion förstår. Undrar hur han kommer reagera när vi kommer hem med en liten människa som också ska ha min uppmärksamhet. Undrar om Mini kommer att vara lika snäll som Elion. Ja, om ca sju veckor kommer vi få veta =)

Det mesta är klart inför förlossningen. Vi ska bara tvätta alla bebiskläder, köpa blöjor och packa BB-väskan. Barnvagn och ny spjälsäng var det enda vi behövde komplettera med =) 
 
Åh, Mini! Vi är så nyfiken på dig! =)