Busy weeks

Eftersom alla (utom jag) har varit sjuka under jul och nyår, så fick vi ändra om alla våra planer. Vi har mest varit hemma med andra ord. Det har spelats mycket sällskapsspel. Barnen älskar att spela "Den försvunna diamanten" just nu. En av mina favoriter faktiskt =) Det är så otroligt roligt att kunna spela hela familjen. Tidigare har William inte klarat av att följa regler och Elion blev mest frustrerad över att William inte kunde. Det är ju en del att tänka på! Nu äntligen kan alla spela och får vara med!

Nu sitter Elion och tänker strategiskt om han ska flyga eller åka båt, eller kanske gå istället. Han förstår att han inte kan flyga hela tiden, för det blir för dyrt. Riktigt pedagogiskt! Nu när han är så intresserad av matte och räknar massor hemma Vi gör enkla matteböcker till honom som han gillar. Det här blir ett bra sätt för honom att förstå värdet av pengar. 

William är inte lika strategisk, men han förstår att han ska betala 3000 kr om han måste flyga och 1000 kr om han ska åka båt. Det här med turordning har han klarat av sedan han var två år och han kan räkna steg. Blir så himla stolt över barnens utveckling! =)
 
Vi hann i alla fall åka iväg och bowla med barnen. Det var deras allra första gång. Så himla spännande de tyckte att det var. Kände verkligen hur barnen blev rastlösa hemma, så det var bra att vi fick komma ut lite. 

Sen har jag sytt lite till. Våra gardiner räckte inte till och nu har vi kompletterat med fler längder. Är så himla glad att kunna fixa gardinerna själv!! Älskar de rosa gardinerna i sovrummet och det är så himla snyggt mot den blågråaväggen. LOVE IT!
 
Det har hänt så himla mycket sedan förra gången jag skrev. Barnen har skolats in på förskola. Det får bli ett annat inlägg om det och vi har börjat jobba. Kan ju säga att det har gått väldigt bra. För bra... nästan så att jag väntar på ett bakslag... =)
Ä L S K A R vårt sovrum och det är så härligt med färg
Bowlingtime
 
 
Williams tur att vara "banken" och räknar alla sedlar
 
Elion tänker hans nästa drag
Selfie