Forever Yours

Jag älskar Min klänning

Jag har köpt en jättefin klänning. Den är ljusrosa och tvådelad. Överdelen är jättesnygg till ett par snygga jeans. Blir jättecoolt och supersexigt, a la Sessan Style.

Jag var å kollade på den på torsdagen, men tyckte fortfarande att den var lite för dyr. 1900 kronor för en klänning. Hmm... så jag köpte den inte. På tisdagen veckan efter gick jag runt i alla klädbutiker i stan för att leta efter en klänning, men hittade ingen och gick tillbaka till det första stället La Louise. De sa att den inte fanns kvar längre. Jag blev jätteledsen och provade andra klänning, men de var inte lika perfekta.

Sen tittade vi en sista gång om klänningen verkligen inte fanns kvar, så hittade hon den. Det fanns liksom bara en i varje storlek, alltså 4 st. Vilken tur, tänkte jag. Provade den igen och blev lika kär och köpte den. Sen kom det en tjej in och frågade efter klänningen, men då var den redan MIN!!!

Jag skulle ju ha klänningen på vår 2årsmiddag. Självklart liksom! Vi skulle på en jättefin middag. Till klänningen hade jag mina nya vinröda skor med rosett därfram och en rad med blingblingsstenar. Små små skor 36or! De var såå söta.

Självklart hade man spenderat 3 timmar på att locka håret och sminkat sig vackrast i världens med lååånga flirta ögonfransar...2årsmiddagen den 7 april 2006

Jag fick reda på att vi skulle äta på Magnolia, 2 dagar innan vi skulle det. Det var världens bästa service. När de serverade maten berättade de om vad de var. De drog ut stolen åt en... allt var helt perfekt och underbart mysigt. Prinsen som redan var där och väntade på mig (jag kom senare med taxin), kom fram till mig med en bukett med 10 röda rosor! Det var jätteromantiskt och hur underbart som helst, precis som på film....


Vi åt en tre-rätters middag.

Förrätten: Gravad lax sotas, låg på en bädd av gurksallad med smak av Wasabi, toppad med strimlade morötter och rättika

Huvudrätten: Oxfilé som låg en en bädd av shitake risotto, serverad med litchiesås

Efterrätten: En Grand Dessert bestod av 4 st olika desserter. En pistage pannacotta med riven vit choklad, en fruktsallad med kiwi, honungsmelon och passionsfrukt, en smördegspaj med jordgubbsylt och citronmeliss och en liten kula myntaglass

Vi drack champagne till förrätten, vin till huvudrätten och dessertvin till efterrätten.

Det var en himmelsk god middag. Efter middagen tog vi två special gjorda drinkar, sen åkte vi hem.

Allt detta kostade bara 1200kr! Jättebilligt... eller inte, men det var värt det! =)


Å så till den stora frågan

Den stora frågan om varför man spenderar så mycket pengar på en kväll. Jo, för det var en helt underbar dag, ett utmärkt tillfälle och allt kändes helt rätt... för vad!? Jo, för förlovning! Vi har förlovat oss.

Det hela började för några månader sen när det slog oss en dag att det är vi två mot världen, vi ville leva för resten av våra liv med varandra, leva i all tid och evighet, varför kunde då inte evigheten börja redan nu?

Vi började kolla efter ringar och tyckte inte om den där standarden de hade på alla ställen som Guldfynd och Smycka osv. Ringarna där såldes i par och var likadana, bara att Hans ring var större i omrkretsen. Men när det väl satt fint på mig, såg det för smalt eller för tunt ut på hans hand. Oproportionerlig med andra ord, så vi gick till Sandströms & de Vit, en känd guldsmed i Linköping.

Vi fick se på olika ringar, sen fick vi säga till om hur vi skulle vilja ha ringarna. Vi utgick från en, så fick vi säga om den var för tunn, för bredd... lite bulligare, lite så och lite så... Till slut blev i nöjda med 2 ringar, likadana, men proportionerliga för våra händer. Hans är större än min på alla sätt i förhållande till min. Men vill man Special designa så kostar det ju en del oxå. Efter att ha spenderat några tusen på våra ringar, var det värt det! Vi älskar de... såå fiiina och glänser himmelskt underbart!!!

Ja, nu börjar Sessan planera sitt bröllop. Vill gärna vara förlovad ett par år, så inte förrän om 3 år har jag funderat på att vi ska slå till på riktigt. Väntar fortfarande på ett "riktigt" frieri med vigselring och allt. Prinsen säger att det kommer bli en mycket underbar överraskning. Tihi!!!

Vi vet inte ens om vi är kvar i Linköping, vill därför inte planera någon plats än osv. Vi har börjat lite smått att sätta en budget och såna småsaker som man kan göra. Jag är jättekräsen, så 3 år borde nog räcka gott oh väl för mig. Inte stressa liksom.

Alla verkar jätteglada för vår skull. Vi är jätteglada. Sessan är jättekär, ny nykär och superlycklig!

Ja, verkligen... livet är bara så underbart bra just nu. Jag har inte ens förväntat mig att allt ska gå så bra. Jag har fått jobb, det bara rullar in med arbetsinterjuver. Jag hoppas på det senaste jag var på, fast jag redan har ett jobb inför sommarne. Jag jobbar ju under skoltiden på fackföreningen och trivs väldigt bra, får ganska mycket pengar för det lilla jag gör där.

Livet är som sagt helt underbart. Med Prinsen, skolan, jag älskar min utbildning.... och så får man inte glömma sina vänner, ni är guld allihopa! Puss på Er!!!