Å så blev hon äntligen Fru Lundberg

Jag åkte till Kalmar i fredags och kom fram på eftermiddagen. Tanken var att vi skulle åka hela familjen, men eftersom hela april har varit helt upp och ner, och det har framförallt varit mycket för barnen valde vi i nästan sista stund att de inte skulle följa med. Hade det ändå varit bättre väder hade vi övervägt att stanna en dag extra. Nu skulle vi i såna fall bara vara där i ca 24 timmar. 

Mela trodde att vi skulle ut och käka utan barnen. Bara hon och jag, precis det jag hade bloggat om innan jag åkte. Så lurad hon blev. Istället väntade hela tjejgänget på henne inne på restaurangen =) Det är klart att hon skulle få en möhippa, trots att hon inte ska ha ett bröllop med fest och allt det där. 
 
När vi precis skulle åka, så fick jag meddelande från hon som jag har planerat hela möhippan med, att INGEN hade kommit till restaurangen så jag fick inte åka än. Mela blev skapligt förbannad när hon stod i dörröppningen och ville verkligen iväg. Hon blir jättestur när hon är hungrig =) Så hon smälte igen dörren och gick till köket för att ta något att äta. Jag stod där i hallen och försökte verkligen fördröja det hela. Inte poppis med andra ord. 
 
Det blev en mycket trevlig kväll =) En lugn kväll. Fast vi kom hem tidigt, låg vi uppe och pratade länge. Tror att vi somnade strax efter klockan tolv. 

Dagen efter tog vi det rätt lugnt, men insåg snabbt att tiden började dra iväg. Sedan kom vi på massa småfix på slutet. Fem minuter innan vi gick stod jag i köket för att försöka göra en snabbindning på hennes bukett. Vi kom i alla fall i tid till vigseln. Det var bara familjen och två vänner plus jag som var där. Intimt, och väldigt fint var det i alla fall. 

Vi tog massa bilder och sedan blev det bröllopslunch och brudparet åkte sedan iväg på lite spa. Jag följde med Melas föräldrar hem med LillZ. Var där en knappt två timmar, så tog jag tåget hem till mina Prinsar =) Supermysig helg med massa kärlek! <3