Det där med mat

William sover bättre. Han sover helt ok inne hos sin bror, men eftersom vi inte vill att han ska väcka Elion när han vaknar så har vi låtit honom sova inne hos oss ändå. Tror nog att det ändå har varit tänderna som har stört honom dessa veckor. Nu har två tänder kommit upp och han verkar lugnare. Däremot är han lite förkyld och är lite frustrerad emellanåt. Ja, han har nämligen börjat småkrypa! Elion kröp mycket senare, han ålade till han var ca 10 månader (om jag minns rätt). William ålar och kämpar på =) Snutten! Så duktig han är!
 
Nu när han har fått tänder, så vill han gärna bitas. Aj aj, säger mamma! Har börjat med smakisar och smakportioner. Banan verkar gå hem. Gröt funkade i två dagar, och nu vägrar han det. Ja, så fort han ser en sked så vänder han bort huvudet. Det kladdas väääldigt mycket! Elion kladdade aldrig. Han gick i vita kläder och var helt fläckfri. Tänk så olika barn kan vara =) Vi försöker ta det hans tempo, så vill ha inte ha mer så testar vi om nästa dag. 
 
Som sagt, banan går hem. Han får banan i en sån där smakgrej för bebisar. Man sätter i bitar, och så får de suga på den. Jättefiffig sak =) Rekommenderas! =)