Fortsätter med vattkoppor

För några veckor sedan hade Elion och ganska så mitt i prick 20 dagar efter Elions första prick så blev William prickig. Han blev väldigt mycket prickigare än Elion, men mådde också väldigt bra. Verkar inte klia speciellt mycket. 

Precis när Williams alla prickar hade torkat, så fick Elion feber. Prinsen är utomlands och jag är hemma. Tackar speciellt min vän Nina som har stöttat de gånger jag absolut måste ta mig till jobbet. Ingen bra tajming det här med vabb, men så är det ibland =)Är i alla fall väldigt skönt att vi kan checka av det här med vattkoppor. 
 
Vi har cyklat massor, jagat pokemons och pärlat hur mycket som helst. Barnen är så duktiga på att pärla och följa mönster. Just nu är det Super Mario-tema =) Ni som har följt med på Instagram har ju sett några kreationer. 
 
Prinsen min kommer hem inatt! Vet ni?! Igår var det 15 år sedan det blev han och jag. Första gången vi sågs efter inflyttningsfesten i Örebro där vi träffades för första gången. Så pirrigt det var. På den tiden fanns inte FB och knappt mobilkamerar och man kunde inte "kolla läget" innan. Mindes knappt hur ha såg ut, eller om han såg ut som jag hade i tankarna... Så mysigt vi hade det i en vecka hemma hos mig <3 
 
Nu ska jag göra mellis. Det är alltså fantastiskt mysigt att vara hemma med barnen, men jag hatar verkligen det här med alla måltider!