Barnen

Det händer så mycket i utvecklingen just nu! Elion har äntligen knäckt det här med att läsa. Sedan han var fyra år har han kunnat räkna enklare tal som 3+6, 7+2 osv och nu kan han räkna 12+5, 24+7 och även minus. I några måander har han till och med kunnat skriva och ljuda, men just det här med att läsa hade inte riktigt lossnat. 

Visserligen måste han inte kunna det nu, men så stolt jag blev när han kom hem och sa "mamma, jag kan läsa nu". Han börjar ju förskoleklass till hösten och är riktigt taggad! =) 

Vill bara stanna tiden ibland, då tiden går alldeles för fort. De är i en sån härlig ålder! William är så himla mysig och gosig och vill kramas jämt! Han är så himla verbal och pratar massor. Elion i samma ålder, pratade han inte alls lika mycket och han hade svårt med uttalet! William pratar i princip perfekt, bara att han har svårt att säga R ibland. Det är så otroligt roligt att följa deras utveckling och att de är så himla olika i så himla mycket. 

Just det här med mat! Det Elion älskar gillar inte William och tvärtom. WIlliam är en såskille och vill ha allt i en sörja och äter nästan allt. Elion är jättekräsen och såsen får inte vidröra något och helst ska allt ätas separat, gärna så smaklöst som möjligt. Får han en skål med ris blir han glad =)

Mina små Prinsar! Ni är det bästa som har hänt mig! Vad skulle jag ha gjort utan er? Älskade barn!